Autopsiile celebrităților au fost dezvăluite: Misterul morților suspecte în familia lui Bruce Lee

Autopsiile celebrităților au fost dezvăluite: Misterul morților suspecte în familia lui Bruce Lee
Viețile și decesele celebrităților au fost și sunt mereu în centrul atenției. De cele mai multe ori, acestea au murit în condiții dramatice. Autopsiile, în cazul celebrităților, au dezvăluit detalii cutremurătoare. Rețete și vedete propune un serial care prezintă concluziile legiștilor în cazul morților unora dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete.

Marilyn Monroe

Marilyn Monroe a fost „bomba blondă” a Hollywood-ului. Fie că apărea pe coperțile revistelor sau a jucat în mai multe filme mari, frumusețea ei a captivat pe toată lumea.  Chiar și astăzi, la zeci de ani de la moartea ei, ea rămâne un sex simbol proeminent.  Dar rămâne și un simbol al depresiei și al existenței melancolice pe care le-a dus înăuntru.  Marilyn a murit în 1962 dintr-o supradoză care părea a fi o sinucidere.  Autopsia ei a constatat că a murit din cauza unei „intoxicații acute cu barbiturice”.  Cu toate acestea, există și alte aspecte ale autopsiei ei care îi fac pe oameni să creadă că a fost, de fapt, ucisă.

Autopsia nu a arătat urme de ace pe corpul ei și resturi de pastile în stomac.  De asemenea, nu a existat nicio indicație despre colorantul galben de la capsulele Nembutal pe care se presupune că s-a înghițit.  Teoriile în jurul morții ei gravitează în jurul mafiei, CIA, Zona 51 și a familiei Kennedy.  La urma urmei, se știa că ar fi avut aventuri atât cu Robert, cât și cu John F. Kennedy.  De fapt, ultima persoană cu care ar fi vorbit înainte de a muri a fost JFK, scrie Claireandjamie.com.

Brandon Lee

Brandon Lee a fost fiul celebrului artist marțial Bruce Lee.  În mod ciudat, atât tatăl, cât și fiul au murit în circumstanțe misterioase.  Bruce părea să fie într-o stare de sănătate fizică excelentă când a murit brusc în 1973, la vârsta de 32 de ani. A existat supoziția că ar fi fost ucis de mafia chineză, pentru că refuza să plătească taxă de protecție.

Moartea fiului lui, Brandon a fost la fel de șocantă.  Avea doar 28 de ani când a murit pe platourile de filmare ale filmului The Crow, împușcat cu un pistol de recuzită care, din greșeală, era încărcat cu muniție semi-activă.  Autopsia a arătat un glonț de calibru 44 în coloana vertebrală a lui Brandon, care, de fapt, i-a străpuns abdomenul.  Brandon a fost dus de urgență la spital, unde chirurgii au încercat ore întregi să îi salveze viața.  Au ajuns chiar să transfuzeze peste 60 de litri de sânge în el – suficient pentru cinci bărbați adulți.  Dar, încercările de salvare nu au avut succes.

Taylor Hawkins

Fostul component al trupei Foo Fighters, Taylor Hawkins, a fost și un baterist prolific și unul dintre cei mai carismatici muzicieni ai momentului. Când a fost găsit mort în martie 2022, la vârsta de 50 de ani, fanii și contemporanii de pe tot globul au fost devastați.

Autopsia, efectuată în Columbia, unde Hawkins a murit, a arătat un amestec de 10 medicamente diferite în corpul său, inclusiv antidepresive, opioide și  heroină.  De asemenea, medicii au constatat că avea o inimă sever mărită, de peste 600 de grame.

Whitney Houston

Whitney Houston avea o voce inegalabilă. Din păcate, însă, cariera ei de succes a fost afectată de tot felul de lupte personale.  Una dintre cele mai mari lupte ale ei a fost cu dependența de droguri.  A fost găsită moartă în cada unui hotel din Beverly Hills, în 2012. Ea spunea că a încercat să rămână curată de mult timp, dar autoritățile au raportat că au găsit o pudră albă în apropierea corpului ei. De fapt, familia ei a fost șocată să afle că a început să consume din nou droguri.

Autopsia ei a oferit mai multe detalii, inclusiv faptul că „cocaină, benzoilecgonină, cocaetilenă, marijuana, alprazolam (Xanax), ciclobenzaprină (Flexeril) și difenhidramină (Benadryl)” au fost toate găsite în corpul ei.  Cauza oficială a morții lui Houston a fost „înecul din cauza consumului de cocaină și a bolii cardiace aterosclerotice”.  Și mai tragic, medicul legist a descoperit că dezvoltase emfizem și nu ar mai fi putut să cânte la calibrul ei normal.

Carrie Fisher

Carrie Fisher a devenit superstar după ce a interpretat-o ​​pe Prințesa Leia Organa în filmele epice Războiul Stelelor care au apărut în anii ’70.  De-a lungul deceniilor, Fisher a fost cunoscută ca și consumatoare de droguri și a fost mereu deschisă cu privire la dependențele ei. Fisher a murit în jurul Crăciunului în 2016, după ce a suferit un stop cardiac pe un zbor de la Londra la Los Angeles.

În timp ce toți cei aflați în avion au făcut tot posibilul să o ajute până când au putut ateriza, ea a murit la scurt timp după ce a fost transportată de urgență la spital.  Autopsia ei a arătat că avea în corp o combinație de alcool, opiacee, metadonă, cocaină și MDMA.

De asemenea, a arătat că „a existat o expunere la heroină”. Dar data și ora de utilizare nu au putut fi stabilite de oficiali.  Cauza oficială a morții a lui Fisher a fost nedeterminată. Însă au fost citate bolile de inimă și consumul de droguri. Și mai tragic, mama lui Fisher, legendara actriță Debbie Reynolds, a murit doar câteva zile mai târziu.  Mulți dintre membrii familiei lor cred că Reynolds a murit de supărare, după ce și-a pierdut fiica.

Sursa foto: Instagram