Avem dieta Ancăi Țurcașiu, elixir al tinereții! Poți s-o începi și tu chiar de azi. Regimul ei e secretul felului în care arată

Avem dieta Ancăi Țurcașiu, elixir al tinereții! Poți s-o începi și tu chiar de azi. Regimul ei e secretul felului în care arată
La cei 51 de ani ai săi, Anca Țurcașiu este una dintre cele mai frumoase femei din România. Mai mult, este 100% naturală, iar secretul ei constă într-o dietă simplă, pe care o urmează cu sfințenie.

Anca Țurcașiu este un reper și un exemplu când e vorba de frumusețe. Nu e blondă, nu e voluptoasă, nu are buze mari și cărnoase, însă puțini sunt bărbații care nu ar întoarce capul după ea. Secretul frumuseții sale l-a dezvăluit recent, într-un interviu acordat publicației Click.

„Mulțumesc pentru compliment, fac sport, am grijă cât dorm, am grijă ce mănânc, am grijă ce oameni am în jurul meu, oameni buni cu o energie pozitivă și mă bucur de fiecare zi pe care o trăiesc.

Mănânc doar pește, fructe de mare și legume. Asta este tot ce mănânc. Am eliminat carnea, ouăle, lactatele din alimentația mea, carbohidrații, sunt foarte bine, mă hrănesc corect și sunt fericită!”, a dezvăluit frumoasa cântăreață.

De asemenea, Anca Țurcașiu, care a trecut printr-un divorț dureros în 2020, a spus că s-a mobilizat și s-a reinventat în ultimii ani, astfel că are mai multe joburi. Pe lângă cele care se desfășoară pe scenă, în fața publicului, artista predă canto la o grădiniță și își dorește să se apuce serios de design interior.

„Marea mea dorință este să intru mai mult pe partea asta de design de interior și să îmi organizez un site de promovare pentru ceea ce pot să le ofer viitorilor mei clienți ca și designer”, a declarat Anca Țurcașiu.

E vegetariană din 1990

”Sunt vegetariană din mai 1990. Eram într-un turneu la mare cu un coleg a cărui soție avea o problemă de sănătate. Primea din străinătate cărți despre o alimentație sănătoasă. Fiind împreună 30 de zile în turneu, le-am citit și eu. La hotel aveam o bucătărie extraordinară la dispoziție. L-am rugat pe bucătar să-mi prepare numai rețete fără carne. De atunci am început. La finalul verii, mi-am facut toate analizele, m-am simțit bine și am continuat așa”, a povestit Anca Țurcașiu.

Artista a spus și că nu a fost niciodată pasionată de carne, așa că i-a fost destul de ușor să nu mai mănânce deloc. ”Eram zdravănă, tânără, la 21 de ani. Nu se punea problema că sunt în creștere. M-am convins că e mai sănătos așa. Eu mănânc și pește, și brânză, mănânc și ouă. Doar carne nu mănânc!, a mai spus artista.