Frații Tate se laudă cu o colecție impresionantă de bolizi scumpi. Aceasta are peste 35 de exemplare extravagante. Sunt mașini de mare viteză, cele mai multe tunate special pentru proprietari, în culori neobișnuite, multe dintre ele – o adevărată declarație de lux. Fiecare mașină costă cel puțin 100.000 de euro.
Fetele obligate de frații Tate să facă videochat le-ar putea lua bolizii
Frații Tate au rămas fără un milion de euro de când se află în arest, iar astăzi vor rămâne fără alte sume uriașe, după ce alte mașini de lux vor fi confiscate de procurorii DIICOT. Măsura are loc după ce autoritățile au pus sub sechestru mai mulți bolizi. De altfel, s-a pus sechestru și pe mai multe imobile și terenuri ale fraților Tate. Motivul ar fi legat de victime, în sensul că dacă acestea ar cere despăgubiri să poată fi satisfăcute.
Colecția de mașini Tate a fraților se ridică la peste 35 de exemplare extravagante. În colecție se regăsește și una din cele mai scumpe mașini din lume, care valorează peste 5 milioane de dolari.
Cât de mare e averea fraților Tate
Frații Andrew și Tristan Tate sunt cu adevărat bogați. Ei au decis să trăiască în România, pentru că consideră autoritățile atât de corupte, încât cu bani puteau cumpăra orice. Pe lângă studioul de videochat din Pipera, frații Tate mai dețin și 15 cazinouri în România.
Conform presei, afacerea le-ar aduce un profit de 1 milion de euro pe lună. În plus, vila din Pipera a fraților Tate ar valora și ea aproape un milion de dolari, ceea ce o face una din cele mai scumpe proprietăți din România. Conștienți de valoarea ei, frații Tate aveau paza asigurată de doi foști ofițeri de informații, pensionați.
În timp ce autoritățile pun în execuție sechestrul, Andrew Tate are grijă să se laude pe rețelele sociale, în continuare, cu averea sa. Oamenii lui au distribuit, pe Instagram, un carusel în care sunt enumerate bogățiile.
Frații Tate nu au fost bogați tot timpul. De fapt, ei au crescut într-o familie modestă, în Luton, o suburbie a Londrei, crescuți doar de mamă. Dacă procesul care urmează în România se va finaliza în defavoare lor s-ar putea întoarce la stilul de viată pe care l-au avut în copilărie și adolescență, când, deseori, nu aveau ce mânca.
Sursa foto: Instragram
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook