Ciprian Marica, fotbalistul cu 25 de goluri marcate pentru echipa naționala a Romaniei, împlineste azi 35 de „plinuri” și de satisfacții. Va face chef mare la restaurantul lui de pe plaja din Mamaia, dar, desigur, în limitele impuse de pandemie.

Dacă pe 5 septembrie primea invitația să joace din nou pentru echipa naționala, tot atunci declara pe pagina lui de Facebook: „Doamne, cât mi-aș dori ca măcar pentru un singur meci să mai simt emoția aia! Din păcate, nu mai e posibil! Cele 4 operații de la genunchi mi-au taiat prematur speranța”.

Marica și-a găsit calea spre fericire în pat

Operat la genunchi, Marica a găsit însă calea spre fericire și emoțiile tari. A devenit amantul perfect, pare-se. Așa simpatic, încât era dispus să se și împace „la locul faptei” cu soțul înșelat de cea care îi ținea companie.

Legat de emoțiile private și de gestionarea lor cam tot acum o luna, relata într-o emisiune realizată de  Ovidiu Ioanițoaia despre „incidentul cu prosopul” că a fost o situație stânjenitoare, în care a greșit și în care nu treabuia să se afle, cât și faptul ca a reușit să treacă peste. Că a reușit, e una. Dar dialogul dintre el și soțul amantei, rămâne în istorie.

Florin Muntean: „Îmi recunoști că e acolo? După ce o văd stăm de vorbă cât vrei. Te rog frumos, vreau să fiu cel mai calm om din lume și o să văd!”
Ciprian Marica: „Haide până acolo!”
Florin Muntean: „Nu vreau să vin până nicăieri, oricum am poze, am toate dovezile. Spune-i să deschidă. Spune-i să deschidă, Ciprian, că oricum ești în prosop și nu poți să mergi la recepție. Băi, și dinainte să afle ea, de când ați fost trei zile la mare, și la club ați rămas împreună, a recunoscut ea că ați rămas împreună. Dacă îmi demonstrezi că nu e nimeni acolo, plec. Eu sunt aici, vorbim cât vrei. Te filmez să vadă lumea ce bine arăți. Măcar i-ai dat-o bine?”
Ciprian Marica: „Hai că exagerezi.. eu stau așa în prosop. Poți să oprești filmarea? De ce mă tot filmezi?”
Florin Muntean: „Eu o aștept pe ea să iasă afară, doar pe unde să plece? Să se arunce de la balcon?”

Poveste cu final fericit. Cine e iubita lui Marica

Întâmplarea de vara trecută de la Grand Hotel Italia e acum istorie. În prezent, Ciprian Marica continuă relația cu Ioana Marcu, care durează de mai mulți ani. Cei doi au împreună doi copii. Ioana a trecut peste rușinea pricinuită de tatăl copiilor ei, și l-a iertat.

La o lună de la apariția imaginilor în care Ciprian Marica își înșeșa iubita într-o cameră de hotel din Cluj, relația dintre cei doi părea să fie excelentă. Fostul fotbalist și Ioana Marcu au fost nași dse cununie pentru legenda tenisului românesc Ilie Năstase. Ceremonia a avut loc la Techirgiol, pe una dintre plajele lui Marica.

Ioana, iubita lui Marica este o prezență extrem de discretă, precum a și declarat acesta în urmă cu mult timp. Tânăra este originară din Constanța și a terminat cursurile Facultății de Medicină. Cu toate astea, blondina a ales viața de familie, rămânând să se ocupe exclusiv de cei doi copii.

„Ea e o fată simplă, care nu încearcă să epateze, o fată cu bun gust, dulce și sinceră. Cel mai important pentru mine la o fe­meie e să fie feminină, e cel mai mare atu. Frumusețea nu e primordială. Bineînțeles, primul lucru la care te uiți e aspectul fizic, dar apoi descoperi și alte lucruri. La noi nu s-a pus problema, nu am avut niciodată discuții pe tema căsătoriei. Ne e foarte bine așa cum suntem.

Nu considerăm că o hârtie ar schimba lucrurile între noi. Dacă ar fi fost vorba despre nemulțumire sau un lucru pe care și l-ar fi dorit, până la urmă nu ar fi fost nicio problemă să o facem. Nu cred în tipare. Pur și simplu, dacă ești fericit în felul tău, de ce ai schimba lucrurile?”, a spus Marica despre ea.
Și Florin Muntean junior și Ana Muntean, părinții a doi copii și ei, sunt de asemenea în continuare împreună.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri