Azi e cea mai importantă zi din viața lui Marian Godină. Iată prima poză cu el într-o ipostază nouă

Azi e cea mai importantă zi din viața lui Marian Godină. Iată prima poză cu el într-o ipostază nouă
Fostul agent de circulație, Marian Godină, a devenit tată pentru prima oară. Fiica lui a venit pe lume în urmă cu puțin timp, iar mândrul tătic le-a arătat-o fanilor săi.

Marian Godină și soția lui, Georgiana, au devenit părinți. Polițistul brașovean e în culmea fericirii, dorindu-și foarte mult un copil. Micuța a primit nume de Sfânt.

„Fetița noastră, Maria”, a scris polițistul pe rețelele de socializare, în dreptul fotografiei cu el ținându-și în brațe fiica.

Fotografia a adunat rapid mii de comentarii și aprecieri, inclusiv de la persoane publice. Printre „VIP”-uri s-au numărat Vitalie Cojocari, Lucian Mândruță sau Ana Birchall. Nu în ultimul rând, Godină a fost felicitat și de fostul prefect al Capitalei și fost polițist, Traian Berbeceanu.

Berbeceanu, fost șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, îi este naș lui Godină și sunt șanse mari, comentează fanii, ca și micuța să fie creștinată tot de acesta.

Cine e soția lui Marian Godină

Marian și Georgiana au spus DA în urmă cu trei ani. Cei doi s-au căsătorit în Scheii Brașovului și au petrecut în Poiana Brașov. 25 de ani avea Georgiana la nuntă. “Meghan Markle va fi invidioasă”, a scris Marian pe rețeaua de socializare lângă o poză cu soția sa îmbrăcată în rochie de mireasă. În aceeași zi, 19 mai, Meghan Markle și prințul Harry se căsătoreau în Londra.