Azi e ziua lui Kim Kardashian. Iată ce cadou inedit a primit!

Azi e ziua lui Kim Kardashian. Iată ce cadou inedit a primit!
E vrie mare astăzi pe rețelele sociale pentru că e ziua reginei internetului, Kim Kardashian. Diva a primit munți de flori și cadouri, însă un dar a ieșit de departe în evidență. Fanii au râs cu lacrimi, iar ea nici nu și-a dat seama.

Kim Kardashian împlinește astăzi 41 de ani. Frumoasa mamă a patru copii le-a arătat fanilor, așa cum obișnuiește, fiecare moment din ziua ei specială. Printre munții de cadouri și flori, Kim a oprit camera pe „piesa de rezistență”.

Diva a primit un aranjament floral imens, în formă – spune ea – de ciocan. Acel ciocan cu care lovește judecătorul când dă un verdict.

Kim este avocat, mai nou, după ce a decis să urmeze o facultate de drept și să calce pe urmele tatălui său – celebrul avocat și prieten al lui OJ Simpson, Robert Kardashian.

Nu, nu este ceea ce credeți. Este un ciocan de judecător. „LOL”

Singura problemă este că acel aranjament a stârnit imaginația fanilor, care au reacționat cu emoticoane de râs cu lacrimi și cu celebrul „LOL”. După cum puteți observa în imaginea postată de fashionistă, aranjamentul floral a mers puțin într-o altă direcție, asemănându-se mai mult cu un organ genital.

Anul trecut a primit un cadou cu adevărat unic de la fostul ei soț

În 2020, Kim a primit cel mai deosebit cadou din partea fostului ei soț, Kanye West. Acesta i-a dăruit o hologramă, care îl înfățișa pe tatăl ei Rob Kardashian, decedat în 2003. Holograma i-a făcut complimente lui Kim și i-a transmis un mesaj emoționant, ca și cum ar fi fost unul real. Gestul a impresionat-o profund pe divă, dar și pe toți cei care l-au urmărit în mediul online.