Azi-noapte a fost scandal mare. A bătut-o în ultimul hal. Poliția l-a arestat pe celebrul rapper

Azi-noapte a fost scandal mare. A bătut-o în ultimul hal. Poliția l-a arestat pe celebrul rapper
Poliția a intervenit în forță azi-noapte după ce o femeie a fost snopită în bătaie de un rapper celebru.

Departamentul de Poliție al Los Angeles, SUA, „divizia Hollywood”, l-a arestat pe celebrul rapper Tyga după ce acesta și-a lovit cu brutalitate și și-a sechestrat fosta iubită. Cauțiunea a fost stabilită la 50 de mii de dolari, iar starul în vârstă de 31 de ani a plătit imediat pentru a fi pus în libertate.

Totodată, imaginile cu femeia bătută au cutremurat lumea artistică, acest incident fiind unul inacceptabil în highlife-ul milionarilor din showbiz. Incidentul l-ar putea costa cariera pe tânărul care a făcut zeci de milioane de dolari din muzică.

Site-ul TMZ.com titrează că fosta iubită, Camaryn Swanson, a ajuns la locuința lui Tyga în jurul orei 3 dimineața, iar acesta a declarat anchetatorilor că femeia a venit neinvitată și țipând. El a mai spus că părea sub influența unor substanțe. Tânăra în vârstă de 22 de ani, fotomodel de profesie, a contrazis aceste afirmații, atât în presă cât și în fața judecătorului care a preluat de urgență cazul.

Aceasta a arătat autorităților că a primit o serie de mesaje de la Tyga în care i-a cerut insistent să vină la el, ba chiar i-a trimis un șofer să o ia.

Tânăra a făcut publice mesajele dintre ei, dovedind că nu a mers neinvitată, și a mai spus că a acceptat să meargă pentru a pune capăt definitiv relației dintre ei.

„Nu m-am prezentat la ușa lui țipând, neinvitată. Când am încercat să plec, m-a agresat fizic și m-a sechestrat ore în șir”, a declarat fotomodelul cu fața tumefiată. „Sunt atât de jenată și rușinată de acest incident, dar trebuie să mă apăr”, a scris Swanson pe Instagram, publicând poze cu fața ei tumefiată în urma loviturilor primite de la rapper.

Swanson și Tyga și-au anunțat relația în primăvară, iar Tyga a cerut-o în căsătorie la scurt timp după ce au devenit, oficial, un cuplu.

Tyga este cunoscut nu doar pentru muzica sa, el a fost cuplat cu Kylie Jenner, sora lui Kim Kardashian.