Bahmu îl apără pe Iri! Atac la Anna Lesko, Romanița Iovan și Monica Gabor. „Le-a căpătuit!”

Bahmu îl apără pe Iri! Atac la Anna Lesko, Romanița Iovan și Monica Gabor. „Le-a căpătuit!”
Un nou scandal mocnește în showbiz, după ce Adriana Bahmuțeanu le-a pus la zid pe fostele iubite ale lui Irinel Columbeanu, ajuns acum la sapă de lemn.

Bahmu le-a luat în vizor pe Anna Lesko, Romanița Iovan și Monica Gabor, cele trei femei care s-au „aranjat” în viață cu ajutorul celebrului Irinel Columbeanu, cunoscut pe vremuri ca fiind „milionarul de la Izvorani”.

„Cât de crudă e viața uneori!!!

Bietul Irinel Columbeanu a ajuns la sapa de lemn si s-a mutat cu chirie intr-un apartament modest de 2 camere… in plus, vila somptuoasa a fost pusa la vanzare…

Ma intreb oare cate din femeile care i-au marcat viata-pe multe dintre ele le-a capatuit si le-a ajutat in cariera- ii sar acum in ajutor!??!!!

Fie cu o vorba buna, fie macar cu o locuinta decenta sau alte asemenea lucruri..

Haideti, sa ne aducem aminte de Anna Lesko, Romanita Iovan sau Monica Gabor!!! Niciuna nu o duce rau, ba din contra, gratie si lui Irinel…

P. S. de asta e bine sa alegi un partener in viata, nu un trofeu….”, a scris Adriana Bahmuțeanu pe rețelele sociale.

Adriana Bahmbuțeanu s-a cam hazardat în aprecieri, fiindcă poate fi atacată cu privire la situația financiară, mulți considerând că și pe ea, o jurnalistă, a făcut-o scăpătată Silviu Prigoană, fostul soț.

Dacă cele trei doamne criticate de Adriana Bahmuțeanu vor să-și exprime un punct de vedere, o pot face printr-un mail la adresa redactie@retetesivedete.ro.

Ce au primit iubitele de la Irinel Columbeanu

Viața excentrică pe care a dus-o Iri, având la braț femei-trofeu și aruncând cu banii de parcă ar fi crescut în pom, s-a încheiat abrupt. Acesta a pierdut tot ce a agonisit familia sa, pe niște afaceri foarte păguboase. Una dintre ele a fost un ciment „revoluționar”, pentru care a făcut un împrumut uriaș, de multe zeci de milioane de euro, și în urma căruia a pierdut tot, fiind executat silit de creditori.

Pe cealaltă parte, fostele lui iubite au ajuns bine.

Gura lumii susține că vila uriașă a Annei Lesko din zona Herăstrău a fost achiziționată cu ajutorul lui Iri, pe vremea când aceștia formau un cuplu. Anna a fost marea iubire a fostului milionar, cei doi având o relație de aproape un deceniu.

Romanița Iovan a fost și ea ridicată în afaceri de fostul ei iubit, Irinel, înaintea realției cu Anna Lesko. Fiul fostului secretar al Guvernului de pe vremea lui Ceaușescu și Iliescu i-a favorizat Romaniței tranzacții foarte profitabile, printre care și un teren de lângă Piața Victoriei, care i-a adus creatoarei de modă venituri colosale din chirii. Ea a construit acolo o clădire de birouri pe care a închiriat-o ani de zile companiei Rompetrol a lui Dinu Patriciu.

Monica Gabor nu a fost atât de norocoasă în ceea ce privește bunurile obținute. Cei doi s-au despărțit cu scandal, iar Irinel Columbeanu i-a luat toate cadourile înapoi, inclusiv hainele și chiar și cada din baie! Acesta a făcut tot posibilul să o lase pe Moni fără niciun șfanț, confiscându-i inclusiv banii din conturi – conform presei de la acea vreme.

Moni, care este și singura femeie care i-a oferit un copil lui Columbeanu, pe Irina Columbeanu, s-a redresat rapid. Ea a plecat în Statele Unite ale Americii, unde l-a întâlnit pe milionarul Mr. Pink. Afaceristul de mare succes s-a îndrăgostit iremediabil de aceasta și a mutat-o, cu totul, în Beverly Hills, oferindu-i tot luxul din lume.

Pe Iri l-au ajuns blestemele

Irinel Columbeanu a avut mai multe părți rele, decât bune, am putea spune adunând lista scandalurilor în care a fost implicat.

Controversatul personaj monden a fost criticat în anii 2000 că „se cupla” cu foarte multe fete foarte tinere cărora le proitea că le promovează prin rețeaua lui de fotomodele. Monica Gabor nici măcar nu terminase liceul atunci când a cucerit-o Iri, care avea cu trei decenii peste vârsta ei.

Cazul nu a fost unul singular. După despărțirea de Moni, pe când încă mai avea bani, Iri s-a mai afișat și cu alte fete care abia au trecut de majorat.

Irinel a mai fost criticat și atunci când a decis să-i ia, cu orice preț, copilul Monicăi, făcând toate demersurile ca micuța Irinuca să crească alături de el, nu de mama ei. Irinel a reușit ce și-a propus, ba chiar a crescut-o foarte bine pe micuță, însă Irinuca a ajuns să locuiască în SUA din clipa în care l-a lovit falimentul.

Astăzi, Irinel abia își permite să locuiască într-un apartament mic de la marginea Capitalei, o glumă în comparație cu domeniul și vila de la Izvorani, și conduce, în loc de Bentley, o mașină care abia mai trece ITP-ul.

Cei care au petrecut mult timp în jurul lui Columbeanu spun că „l-au ajuns blestemele” Monicăi, despre care spun că a suferit ca un câine atunci când i-a luat copilul.

”Greutățile pe care viața le aruncă în calea oamenilor trebuie luate ca atare, efortul pentru a le depăși este cel care contează. Această perioadă reprezintă un test, pe care sper să o trec cu bine. Eu n-am pierdut nimic din ceea ce cred că este averea mea, căci totul se află înăuntrul meu și niciodată nu am pus accent pe acumularea de averi. Oricum nu plecăm cu ele după noi, în cel mai bun caz, rămân copiilor. Bunurile pe care le-am pierdut, nu le-am pierdut, de fapt, ele m-au pierdut pe mine. Casa din Izvorani și terenurile din Ilfov au fost executate silit”, a spus Irinel Columbeanu în cadrul unei emisiuni TV, în care a apărut destul de împăcat față de situația financiară în care se află acum.

Recomandarile noastre