Băiatul lui Ștefan Bănică a prins gustul banilor. A decis să intre într-o nouă industrie, inspirat de tatăl său

Băiatul lui Ștefan Bănică a prins gustul banilor. A decis să intre într-o nouă industrie, inspirat de tatăl său
Fiului lui Ștefan Bănică Jr. îi merge bine de când a deschis cafeneaua, iar își extinde afacerile.

Radu Ștefan Bănică e un tânăr care știe ce vrea de la viață și nu aruncă banii în stânga și în dreapta.

Băiatul lui Ștefan Bănică a prins gustul banilor. A decis să intre într-o nouă industrie, inspirat de tatăl său

Radu Ștefan Bănică vrea să dea lovitura într-o afacere cu vinuri. El vrea să deschidă un magazin, acest proiect fiind în colaborare cu cafeneaua care i-a adus atât de multă bucurie. „Cafeneaua, și business-ul în general, e hobby-ul meu. Cum îți faci tu timp pentru hobby, așa îmi fac și eu timp pentru cafenea! Și acum chiar am un nou proiect, în colaborare cu cafeneaua, o să mă axez pe vinuri. Așa că o să lansez un magazin de vinuri!”, a povestit fiul lui Ștefan Bănică Jr. pentru Cancan.

„Tata e consumator de vin, mama la fel…”

Radu susține că în această afacere s-a inspirat de la părinții lui, ambii consumatori de vin. „Tata e consumator de vin, mama la fel, și a început să îmi placă și mie. Mi se pare o industrie foarte frumoasă și vreau să fac parte din ea!”, a mai spus tânărul.

Pentru că e extrem de implicat în multe proiecte, în acest moment fiul lui Bănică susține că nu are timp pentru iubite: „Mă focusez pe muncă acum și pe ce e important pentru mine. Am licența, am o grămadă de spectacole acum din iarnă, așa că ăsta e focusul meu principal”.

Care a fost marele său vis

Invitat în emisiunea lui Teo, Radu Ștefan Bănică a mărturisit că a avut două vise în copilărie. Pentru început a vrut să devină magician, apoi să lucreze la supermarket, la casa de marcat. „Și acest vis mi-l împlinesc acum, la cafenea”, a povestit tânărul. În această afacere, mama a fost trup și suflet alături de el, iar amândoi nu se dau în lături nici când e vorba de muncă fizică.  În ceea ce-l privește pe Ștefan Bănică, băiatul spune că a venit în vizită și s-a declarat mulțumit de rezultat.

„Sprijinul moral este de la mama mea. Este un adevărat stâlp în tot ceea ce fac, mai ales la cafenea. Mama a fost aici de la început, de când am intrat și eu. Am construit împreună. Tata a spus că este interesant, că este un concept frumos”, s-a destăinuit Radu.

Sursă foto: instagram