Bancul ăsta e demențial! Competiția dintre frați pentru a-și impresiona mama devine comedie pură

Bancul ăsta e demențial! Competiția dintre frați pentru a-și impresiona mama devine comedie pură
Începeți ziua cu zâmbetul pe buze! De aceea am decis să înlocuim Horoscopul cu unu-două bancuri care să vă dea o stare de bine pentru toată ziua. Dacă știți bancuri bune, puteți să ni le trimiteți pe adresa de mail redactie@retetesivedete.ro.

Trei fii pleacă de acasă, ajung fiecare foarte bogaţi şi, reîntâlnindu-se după o vreme, încep să laude cu ce cadouri i-a făcut mamei.

– Eu i-am construit mamei o casă imensă!

– Iar eu i-am trimis un Mercedes ultimul tip, cu şofer cu tot!

– Eu cred că v-am întrecut pe amândoi. Voi ştiţi cât de mult îi place mamei să citească Biblia, dar stă tare rău cu vederea. I-am trimis un papagal mare, care ştie să recite toată Biblia pe de rost. 12 călugări franciscani au lucrat cu el timp de zece ani. Am plătit  anual un milion de dolari, dar a meritat. Mama trebuie doar să comande ce capitol vrea să audă, iar papagalul îl recită!

După un timp, mama le trimite fiilor câte o scrisoare. Primului îi scrie: „Casa pe care mi-ai făcut-o este prea mare. Stau doar într-o cameră, dar trebuie să fac curăţenie în toată casa”. Celui de al doilea i-a scris: „Sunt prea bătrână că să mă mai plimb. Stau toată ziua acasă, aşa că nu folosesc Mercedesul”. Iar ultimului îi scrie: „Iubitul meu fiu, tu ai fost singurul care ştii ce-i place mamei tale… Puiul a fost delicios!”.

Sursa foto: Pixabay

Recomandarile noastre