Bancuri în loc de Horoscop

Bancuri în loc de Horoscop
Începeți ziua cu zâmbetul pe buze! De aceea am decis să înlocuim Horoscopul cu unu-două bancuri care să vă dea o stare de bine pentru toată ziua. Dacă știți bancuri bune, puteți să ni le trimiteți pe adresa de mail redactie@retetesivedete.ro.

Moare Lenin. Vladimir Ilici. Și, ca orice om care-și imaginează că n-are nimic pe conștiința, se prezintă la poarta Raiului.

– Tu ce vrei, pleșuvule? – zice Sfântu’ Petru.

– Păi, am murit, și vreau să intru…

– Du-te, băi, dracului!

Și așa se făcu. După o vreme, se întâlnește Sfântu’ Petru cu Aghiuță.

– Auzi, băi Drace, m-a întrebat Dumnezeu zilele astea ce mai face prapaditul ăla de Lenin?

– Știi ce, mai întâi de toate, eu sunt tovarășu’ Dracu… așa ne-a spus nouă tovarășul Vladimir Ilici Lenin. Și să știi că Dumnezeu nu există…

***

După ce a câștigat războiul din Irak, președintele Americii se duce la o școală să vorbească cu elevii.

– Dragi copii, astăzi îmi puteți pune câte întrebări vreți.

Micul Jhon:

– Domnule președinte, am 2 întrebări: unde a avut loc cel mai mare atac terorist care a fost făcut vreodată? (acest atac a fost făcut bineînțeles de americani, atunci când s-a folosit prima oară bombă atomică sau… nucleară) și cealaltă întrebare: de ce ați atacat Irak-ul? Pt. că nu aveați niciun motiv… poate doar să le luați petrolul…

Dar se sună și președintele nu mai are timp să răspundă. La a doua ora intră președintele din nou în clasă și o fetiță spune:

– Am și eu 4 întrebări: cele pe care le-a pus micul Jhon și: de ce s-a sunat cu 25 de minute mai devreme și unde a dispărut micul Jhon??