Barack și Michelle Obama, fotografie de colecție. Nimeni și nimic nu i-a despărțit

Barack și Michelle Obama, fotografie de colecție. Nimeni și nimic nu i-a despărțit
Sunt de 30 de ani împreună și au trecut și prin bune și prin rele, ca orice cuplu. Ce fotografie a postat soția fostului președinte american, Barack Obama.

Fosta Primă Doamnă a Americii își respectă și își iubește soțul la fel ca atunci când s-au căsătorit. Cei doi au demonstrat tuturor ce înseamnă o relație fericită.

Barack și Michelle Obama, fotografie de colecție. Nimeni și nimic nu i-a despărțit

Barack şi Michelle Obama aniversează 30 de ani de căsătorie, iar fosta Primă Doamnă a Americii le-a făcut o bucurie fanilor, postând o fotografie de colecție din trecut. La care a mai adăugat una recentă. În ambele, cei doi sunt îmbrățișați și par extrem de fericiți.

De asemenea, Michelle a scris și o declarație de dragoste pentru soțul său. „How it started vs. how it’s going / Happy anniversary, Barack – love you!” („Cum a început faţă de cum merge acum / La mulţi ani, Barack – te iubesc!”, a notat ea pe Twitter.

Michelle i-a fost mentor lui Obama

Barack Obama și-a cunoscut soția în perioada în care aceasta era asociat în cadrul firmei de avocatură Sidley Austin. Se pare că totul a fost pus la cale de Divinitate, pentru că în 1989, Michelle urma să fie mentorul unui student, venit în practică de la Harvard. Nimeni altul decât Barack. Cei doi s-au îndrăgostit, iar trei ani mai târziu, și-au unit destinele. Iar din iubirea lor au venit pe lume două fete, Malia și Sasha.

Obama a mai avut două iubite

Înainte de a se căsători cu Michelle, Barack a mai avut două iubite. Una dintre femeile cu care a avut o relație este o afaceristă care conduce o campanie ce produce energie alternativă, e vorba de Alex McNear. Cei doi se știe că s-au cunoscut la Universitatea Occidental College din California. De asemenea, Barack Obama a fost îndrăgostit de Genevieve Cook, cu care a fost împreună aproape un an.

President Barack Obama (R) gives Michelle Obama a kiss as they wait for President-elect Donald Trump and wife Melania at the White House before the inauguration on January 20, 2017 in Washington, D.C. Trump becomes the 45th President of the United States. Photo by Kevin Dietsch/UPI | 578880_029 WASHINGTON Etats-Unis United States

„Au fost momente în care îmi venea să-l arunc pe geam”

În cadrul unor podcast-uri lansate de Michelle pe Spotify, aceasta a vorbit și despre momentele grele din căsnicie, afirmând chiar că a avut momente când i-a venit să-l arunce pe geam pe Barack.

“Au fost momente în care voiam să-l arunc pe Barack pe fereastră. Și spun asta pentru că trebuie să fii conștient că emoțiile vor fi intense. Dar asta nu înseamnă că te dai bătut. Și astfel de perioade pot dura multă vreme, pot dura ani întregi”, a spus Michelle Obama, potrivit The Guardian.

Sursă foto: cancan, educatieprivata

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp