Bărbat gelos, Liviu Teodorescu a luat o decizie majoră față de iubita din liceu

Bărbat gelos, Liviu Teodorescu a luat o decizie majoră față de iubita din liceu
De zece ani se iubesc la nebunie, dar acum au luat o decizie majoră. Aproape nimeni nu se mai aștepta la așa ceva.

Bărbat gelos, Liviu Teodorescu a luat o decizie majoră față de iubita din liceu. Liviu Teodorescu și iubita lui s-au căsătorit civil, după 10 ani de relație. Cei doi sunt împreună din timpul liceului. Liviu, 28 de ani, a avut nevoie de ceva timp pentru a îngenunchea și a pune marea întrebare. Dar acum e cel mai fericit bărbat din lume. Mai mult, pregătesc cununia religioasă, pe care intenționează să o facă tot anul acesta.

Decizia de a se însura cu iubita sa vine în contextul în care, în urmă cu ceva timp, Liviu Teodorescu a recunoscut că este un tip gelos.

Înainte de a spune „Da!” în fața ofițerului de stare civilă, artistul a postat pe Instagram o imagine cu viitoarea lui soție. Iulia a purtat o rochiță tip sacou de un culoare albă, și-a lăsat părul desfăcut pe spate, și a avut un machiaj discret. Pentru contrast, și, simbolic pentru toți anii minunați petrecuți împreună, Iulia  și-a ales un buchețel format din flori multicolore.

„Astăzi … ăsta cred că vrea să se mărite următorul (pisica). Uitați-o pe domnișoara. Ăsta vrea la buchetul miresei, dar azi nu ești mireasă încă. Momentan. Mai încolo. Acum, luna asta” , a spus Liviu Teodorescu pe Instagram.

Bărbat gelos, Liviu Teodorescu a luat o decizie majoră față de iubita din liceu

Cântărețul și-a cerut iubita în căsătorie anul trecut, în toamnă, dar nu oricum, ci în fața viitorilor socri. A fost un moment de maximă emoție. „Am cerut-o pe Iulia în căsătorie! Azi e ziua ei. La Mulți Aaaani❤️ Am adus-o acasă, unde o aștepta toată lumea la un party surpriză. Apoi, le-am spus tuturor că am compus o piesă. Piesa era menită să facă loc momentului în care îi dau inelul. Te iubesc, Iulia. Suntem împreună din liceu și, culmea, te iubesc azi și mai mult!”, a scris Liviu pe Instagram în toamna anului trecut.

Sursa foto: Instagram

Ștefan Bănică jr. nu-și mai încape în piele ce tată de fată mândru este

Recomandarile noastre