Bat clopote de nuntă. Un mare actor se însoară, după ce și-a convins iubita să divorțeze

Bat clopote de nuntă. Un mare actor se însoară, după ce și-a convins iubita să divorțeze
Un mare actor e pe cale să își pună pirostriile, după ce și-a convins iubita să divorțeze, ca să fie cu el. El însuși a lăsat în urmă o familie numeroasă.

Ewan McGregor se va căsători cu colega sa de platou din „Fargo”, Mary Elizabeth Winstead. Nunta va avea loc săptămâna aceasta la Los Angeles, scrie Page Six. Legendarul actor din „Războiul stelelor”, Evan McGregor, în vârstă de 51 de ani, urmează să se căsătorească cu Winstead, în vârstă de 37 de ani, vineri, la Los Angeles.

Noua familie s-a clădit pe două divorțuri

Cei doi s-au cunoscut la sfârșitul anului 2016, când au interpretat un cuplu în serialul de televiziune FX. La doar o lună după premiera sezonului 3 din „Fargo”, în aprilie 2017, Winstead și soțul ei, Riley Stearns, au anunțat că divorțează, după șapte ani de viață de familie. În același an, în toamnă, mai exact în octombrie 2017, McGregor și Winstead au fost văzuți giugiulindu-se pe străzile din Londra. Abia apoi s-a aflat că actorul s-a despărțit și el de soția sa, Eve Mavrakis, cu care era împreună de 20 de ani.

Divorțul a fost cerut începutul aceluiași an, dar nu a fost făcut public decât mai târziu. Procesul s-a finalizat abia în 2020. În același an, Evan McGregor și Mary Elizabeth Winstead au devenit părinți. Cei doi au împreună un băiat, pe nume Laurie. Actorul mai are patru fete cu Mavrakis, prima sa soție: Clara, 26 de ani, Esther, 20 de ani, Jamyan, 20 de ani, și Anouk, 11 ani.

Winstead a primit inelul cu diamant, primăvara aceasta

O sursă declară în exclusivitate pentru Page Six că viitorii miri „sunt mai îndrăgostiți ca niciodată – iar faptul că au avut primul lor copil împreună anul trecut nu a făcut decât să le întărească legătura”.  Mai mult, McGregor a cumpărat o casă împreună cu Winstead în zona Topanga Canyon din Los Angeles. Winstead a fost văzută purtând un inel cu diamant la mâna stângă la Premiile Sindicatului Producătorilor din martie.

Amintim că în septembrie anul trecut, Evan McGregor a câștigat un premiu Emmy pentru Cel mai bun actor principal într-un serial, pentru rolul său din „Halston”. În discursul său, el a vorbit despre dragostea sa pentru Winstead și pentru cei cinci copii ai săi. „Mary, te iubesc atât de mult. O să iau asta (n.r. trofeul) acasă și o să i-o arăt noului nostru băiețel, Laurie”, a spus el la momentul respectiv. „Și pentru fetele mele frumoase, care știu că mă privesc, Clara, Esther, Jamyan și Anouk, bună ziua și vouă. Vă mulțumesc foarte mult tuturor!”

Sursa foto: Instagram