Bebelușul premierului Boris Johnson a făcut un desen pentru o bătrână bolnavă. Iată-l!

Bebelușul premierului Boris Johnson a făcut un desen pentru o bătrână bolnavă. Iată-l!
Micuțul Wilfred Johnson are doar opt luni, dar știe deja să deseneze și chiar arată că-i place să facă asta. Britanicii l-au văzut la lucru și au fost încântați de gestul părinților lui.

Fiul prim-ministrului e un bebeluș drăgălaș, cu părul blond și creț. În fotografia publicată de Daily Mail micuțul apare cu degetele acoperite cu vopsea maro, căci așa a pictat urechile renului, după ce umpluse pagina cu stropi de culoare, evident tot folosindu-se de mânuțe.

Îmbrăcat într-o pereche de pantalonași roșii cu reni albi și un cardigan confortabil gri, împodobit cu poze ale soldaților Queen’s Guard, el termină de colorat coarnele pe o imagine a unui ren.

Câteva zile mai târziu, părinții au trimis pictura lui Wilfred la un cămin de bătrâni din North Yorkshire, pentru a-i face o bucurie unei femei de 89 de ani, Betty Boyes, bolnavă de Parkinson. Era un răspuns la darul primit de la ea.

Bătrâna fost încântată când și-a primit cadoul de Crăciun, scriu ziariștii englezi, și a spus că va înrăma pictura realizată manual de fiul premierului Boris Johnson și o va prețui.

Cu umor, Betty, care lucrase într-o fabrică de cămăși, a spus: „Pot să spun că coarnele sunt mâinile lui Wilfred. Crezi că Boris a făcut fața renului?”.

La rândul ei, bătrâna făcuse un tablou în cadrul unei acțiuni caritabile, tablou ce ajunsese pe masa premierului britanic. Ea a desenat o mână albastră cu numerele de la unu la zece lipite pe ea. „Mi s-a spus că amprenta mea de mână va merge la un VIP, dar nu știam la cine până când a sosit cadoul meu. Sper că micuțului Wilfred i-au plăcut formele și culorile strălucitoare de pe amprenta mea”, a spus Betty Boyes.

Ea a adăugat: „Am așteptat toată viața să fiu celebră și, la aproape 90 de ani, am reușit în sfârșit!”.

A pretins că este moștenitoarea unei averi, a pătruns în „înalta societate” și a escrocat bogații

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp