Bella Santiago sparge gheața. După multe amânări, a venit și momentul mult așteptat, iar pregătirile sunt în toi

Bella Santiago sparge gheața. După multe amânări, a venit și momentul mult așteptat, iar pregătirile sunt în toi
Belle Santiago e cea mai fericită femeie. Nu doar că pentru are lângă ea bărbatul vieții, ci și pentru că, în sfârșit, pandemia a trecut și poate să se căsătorească așa cum și-a dorit.

Bella Santiago și soțul său căruia i-a spus da în anul 2017, vor face, în sfârșit, pasul mult așteptat. Cei doi abia așteaptă să devină soț și soție și în fața lui Dumnezeu și numără zilele până când se va întâmpla acest lucru. Au început deja pregătirile, și a fost aleasă și locația. Filipineza care a uimit întreaga țară cu vocea sa pur și simplu ieșită din comun a mărturisit că e foarte fericită și își dorește două rochițe de mireasă.

„Am găsit deja un loc care-mi place foarte mult, e aici în București”

„Noi suntem pe relaxare, deocamdată! Noi am avut în plan să facem nunta în 2019, dar a venit pandemia și ne-a stricat planurile. Și de atunci în fiecare an ziceam la anul, la anul, dar acum chiar la anul va fi!

Ne pregătim de nunta noastră, o să mergem la locație și o să vedem. Am găsit deja un loc care-mi place foarte mult, e aici în București. Mie îmi place mult să fie lângă lac, la Snagov, pe acolo. Vreau să am două rochițe, una pentru petrecere și una pentru biserică.

„Avem doar o pereche de nași pentru că așa a vrut soțul meu”

La petrecere vreau să fiu relaxată, ca să pot să dansez, să beau, să mă îmbăt! Doar o dată în viață se întâmplă! Avem doar o pereche de nași pentru că așa a vrut soțul meu. El este român și eu sunt filipineză, respectăm tradiția ca la români. În Filipine avem 10 nași! Facem, dar o nașa asa, pe românește!„, a declarat Bella Santiago, pentru Click. Bella Santiago are o fiică de 11 ani, pe nume Kescielle, din altă relație, pe care o crește împreună cu actualul ei soț.

Recomandarile noastre