Ben Affleck o bombarda pe Jennifer Lopez încă din februarie cu mesaje pasionale

 Ben Affleck o bombarda pe Jennifer Lopez încă din februarie cu mesaje pasionale
Jennifer Lopez este „deschisă” pentru reluarea relațiilor cu Ben Affleck, dar „nu face planuri despre viitor”, întrucât fostul iubit Alex Rodriguez este „gelos” pentru reîntâlnirea lor.

Tot ce întreprinde în ultimele săptămâni indică același lucru: vedeta se „combină” cu fostul logodnic, Ben Affleck o bombarda pe Jennifer Lopez încă din februarie cu mesaje pasionale Vedeta de 51 de își dorește sa fie mai mult decât prietenă cu fostul ei logodnic Ben Affleck, după recenta lor împăcare. Asta după ce, cu ani în urmă, a acceptat de la el inelul de logodnă, apoi s-a răzgândit și i-a spus „bye”.

Jennifer Lopez se „combină” cu fostul logodnic

Celebra cântăreață este „deschisă să aibă o relație” cu actorul în vârstă de 48 de ani, a declarat o sursă pentru publicația People, miercuri. „Vrea să petreacă cât mai mult timp cu Ben pentru a vedea dacă relația lor poate fi revitalizată”, mai declară sursa citată. Cei doi sunt nedespărțiți după ce JLo a rupt logodna cu Alexander Rodriguez. În prezent, Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt într-o vacanță împreună, în Montana.

 Ben Affleck o bombarda pe Jennifer Lopez încă din februarie cu mesaje

Fostul cuplu a petrecut mult timp împreună, în ultimele săptămâni. Aceeași sursă a explicat: „Cu siguranță nu își fac planuri cu privire la viitor”. Nu momentan, cel puțin, ar fi prematur. Sâmbătă, Affleck și Lopez și-au confirmat relația în timpul unei vacanțe în înzăpezita Montana. Vedeta și actorul au fost fotografiați într-o mașină care se îndrepta spre aeroport.

Actrița „s-a distrat de minune cu Ben”, povestește aceeași sursa din apropierea lor. „Este mulțumită de el și îi place foarte mult să-și petreacă timpul alături de Ben”, a mai continuat aceasta.

Alexander Rodriguez face scene de gelozie

Dar nu toată lumea este mulțumită de știrile care povestesc depre împăcarea lor. Ultimul fost iubit și logodnic al lui Lopez, Alex Rodriguez, în vârstă de 45 de ani, se pare că este gelos din cauza acestei situații. „Alex este  gelos că Jen și Ben se întâlnesc”, a declarat o sursă pentru US Weekly. Aceasta a mai spus că bărbatul „încă își menține speranța că se vor împăca”.

Între timp, cercul de apropiați ai lui Jennifer Lopez este încântat să o vadă trecând peste recenta ei despărțire, scrie Daily Mail. „Toți prietenii lui Jen vor să-și găsească un partener.  Ea oferă atât de mult copiilor și fanilor ei”, a spus insiderul. O nouă relatare dezvăluie despre situația cuplului „Bennifer” care a fost discretă până când Jennifer și-a încheiat logodna cu fostul jucător de baseball.

 Ben Affleck o bombarda pe Jennifer Lopez încă din februarie cu mesaje

„Nu s-a văzut cu Ben până când nu s-a terminat cu Alex”, a declarat marți o sursă. Potrivit sursei „Jennifer a fost în contact cu Ben înainte de a se despărți de Alex, au fost conversații prietenoase, dar nu și-au făcut un plan în spatele lui Alex”.

Ben Affleck o bombarda pe Jennifer Lopez încă din februarie cu mesaje pasionale

Publicația TMZ a relatat anterior că Affleck îi trimisese lui Lopez e-mailuri din februarie, când ea filma în Republica Dominicană. E-mailurile nu erau doar prietenoase, ci erau pline de dor și de pasiune.  El ar fi scris despre dorința ca ea să i se alăture. Și a complimentat-o  pentru frumusețea ei, în timp ce era ocupat în Boston, unde filma The Tender Bar împreună cu prietenul său, actorul George Clooney.

De asemenea, Affleck a făcut referire la dragostea lui Lopez pentru scriitura sa și a afirmat că el ar putea „deține inima ei” doar cu ajutorul stiloului.  Asta pentru că Affleck a primit un premiu al Academiei pentru scenariul lui Good Will Hunting pe care l-a scris împreună cu vedeta filmului, Matt Damon.

Data de la care cuplul „Bennifer” nu s-a mai ascuns

Amintim că pe 2 mai, atât Affleck, cât și Lopez au avut apariții separate la concertul Vax Live din LA. Un eveniment care a abordat promovarea vaccinului. Și a încurajat liderii mondiali să se concentreze pe echitate atunci când distribuie vaccinurile împotriva Covid-19. La scurt timp după aceea, cei doi au fost duși în Montana cu un avion privat. Au mers în zona în care Ben deține o cabană de lux. Cei doi au fost plecați „aproximativ o săptămână”, conform publicației E! și „au fost singuri” pe durata călătoriei.

Sursa foto: Instagram

Cum arată cel mai lung apartament din New York. Fotografii din „fortăreața” locuită de fiica lui Bill Clinton

Recomandarile noastre