Benone Sinulescu a murit! Soția lui a povestit chinurile prin care a trecut artistul. E doliu în toată țara

Benone Sinulescu a murit! Soția lui a povestit chinurile prin care a trecut artistul. E doliu în toată țara
La ora 14 și jumătate, medicii au dat familiei dureroasa veste. Benone Sinulescu s-a stins pe patul de spital.

Îndrăgitul artist s-a stins, la 84 de ani, pe patul de spital, la Arad.

Potrivit soției sale, acesta a început să se simtă rău încă de duminică. Au chemat salvarea și medicii au decis să-l ducă la Spitalul Județean Arad, să-l interneze, pentru investigații mai amănunțite. Artistul era știut cu mai multe probleme de sănătate.

În luna iunie, Benone Sinulescu a fost gasit căzut, în casă, însă a fost dus la o clinică de specialitate, a fost tratat și părea că s-a recuperat.

Moartea șocantă a artistului a îndoliat întreaga țară. Momentan nu se știe oficial care a fost cauza decesului și nici dacă se va efectua o necropsie. Primele suspiciuni sunt că o pneumonie l-a răpus pe iubitul cântăreț.

Ce a pățit Benone Sinulescu în vară

Elena Sinulescu este inginer chimist de meserie și este soția lui artisului de peste 40 de ani.

Elena Sinulescu, soția artistului, a publicat pe 11 iulie, o scrisoare adresată fanilor artistului.

„Dragi prieteni, admiratori ai lui Benone Sinulescu, Având în prim-plan preocuparea pentru starea de sănătate a soțului meu, pe de o parte, dar si dorința acestuia de a expune publicului doar actul artistic și mai puțin problemele de sănătate specifice vârstei, am evitat mediatizarea situației medicale a soțului meu.

Totuși, situația impune câteva precizări:

În urma cu câteva săptămâni, soțul meu a fost consultat la o clinică de specialitate din Timișoara de către un medic, profesor universitar, a efectuat analize medicale inclusiv computer tomograf și urmează un tratament pentru afecțiunea cronică constatată.

În dimineața zilei de joi 08.07.2021, Benone Sinulescu nu a fost găsit inconștient, ci a căzut și nu a dorit să fie internat. Cu toate acestea, locuind singuri la casa din localitatea Barzava, neputând să îl ridic și din dorința de nu fi expus într-o situație nefavorabila imaginii publice, împreună am stabilit sa solicitam o ambulanță de la o clinică privată, în care a fost internat temporar și a continuat tratamentul, beneficiind de condiții medicale de calitate.

În ziua de sâmbătă, starea de sănătate s-a înrăutățit și în urma discuției cu un alt medic profesor universitar de la Spitalul Județean Arad, care îi cunoștea afecțiunile, i-a recomandat o reevaluare în cadrul acestui spital.”, a transmis femeia.

Vom reveni cu amănunte.

Odihnească-se în pace!