Beyonce arăta uimitor, la fel ca întotdeauna, în timp ce purta un top alb pe umeri, cu mâneci pufoase și cu o pereche de pantaloni scurți negri. Și-a prins părul blond în coc și a strălucit cu frumusețea ei naturală, fără să poarte make-up.

Beyoncé își ținea fiul în vârstă de trei ani în brațe, sora lui geamănă, Rumi, fiind văzută mergând pe lângă mama ei într-o rochie multicoloră. Sora mai mare, Blue Ivy, înota cu alți copii de vârsta ei. Cu toate acestea, nu a existat niciun semn despre soțul lui Beyonce, Jay-Z.

Părea să fie o după-amiază distractivă alături de cei dragi, oaspeții erau chiar serviți cu băuturi răcoritoare la bord.

Tina Knowles dansează pe Instagram

Pe barca VanDutch, Beyonce stătea pe telefon în timp ce stătea lângă mama ei, Tina. Femeia în vârstă de 66 de ani a distribuit pe Instagram un videoclip în care dansa la bord.

Ea și-a arătat cele mai bune mișcări dansând pe melodia Black Parade a fiicei ei. Și-a descris videoclipul cu: „Dansând de bucuria familiei și din sentimentul recunoștinței și al iubirii pentru Dumnezeu, al familiei și a vieții pe apa! Cel mai bun sentiment din lume !!”.

Acest lucru a venit la doar câteva săptămâni după ce Beyonce a oferit mai multe imagini rare cu gemenii Sir și Rumi în noul ei album vizual, Black Is King.

Beyoncé Black is King

Diva a pus internetul pe jar, vinerea trecută, când noul ei film a apărut pe platforma de streaming Disney Plus. O ținea pe Rumi în brațe într-o fotografie de familie care reprezenta trei generații (Tina, Beyonce și fiicele ei) și include o poză cu Sir la sfârșitul filmului, care este dedicat lui.

În videoclipul piesei Brown Skin Girl, Beyonce se fotografiază atât cu fiicele sale, cât și cu mama ei, Tina Lawson. Blue Ivy face mai multe apariții în filmul mamei sale și oferă și spectacole vocale, inclusiv pe Brown Skin Girl și My Power.

Black Is King se încheie cu o imagine a fratelui geamăn al lui Rumi care apare împreună cu un text care spune că proiectul este „dedicat fiului meu, Sir Carter și tuturor fiilor și fiicelor noastre, soarele și luna se înclină pentru voi. Voi sunteți cheia regatului”.

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp