Când păreau că toate lucrurile merg bine, Bianca Brad mai are de trecut un obstacol. De data asta, poliția a intervenit.

Bianca Brad, apel către tânăra care i-a furat o sumă mare de bani

Recent, frumoasa Bianca Brad a trecut printr-un adevărat șoc. Fostul fotomodel a mers la un bancomat pentru a scoate o sumă de bani. După ce și-a luat cardul și chitanța, vedeta a uitat de bani și a plecat. A realizat ce s-a întâmplat când a ajuns acasă și atunci a avut pur și simplu un șoc.

„Suma e una mare, mare”

„Am fost la mall, la bancomat, să scot niște bani, însă eram extrem de stresată și obosită, cu multe pe cap. Am introdus suma, am luat cardul, am luat chitanța, însă apoi am plecat fără să mai iau și banii. Suma e una mare, mare. Am realizat abia când am ajuns acasă. Efectiv am căzut în genunchi când am realizat.

Repet, este vorba de o sumă mare, pentru că altfel nu era așa o problemă. Am sunat la bancă și mi-au zis să stau liniștită, că se retrag banii înapoi. Însă mi-am amintit că în spatele meu la coadă era o fată tânără”, a spus Bianca Brad în emisiunea lui Cristi Brancu.

A depus plângere la poliție

După ce reprezentanții băncii au verificat camerele de supraveghere au văzut, într-adevăr, că o tânără a intrat în posesia banilor Biancăi. Vedeta s-a dus la poliție să depună plângere dar, femeie cu suflet mare, o roagă pe cea care și-a însușit banii care nu-i aparțin să-i înapoieze. Pe de altă parte, Bianca promite că nu va dezvălui niciodată numele tinerei care a făcut un asemenea gest.

„Să pună banii într-un plic, să scrie numele meu pe el și să-l depună la bancă”

„Eu am fost la poliție și am făcut plângere. Mi-au spus că, dacă nu predă banii, se poate ajunge la caz penal. Eu nu-i doresc răul, nu vreau răzbunare, nici nu vreau să știu cine e. Am vrut doar să ajungă mesajul la ea. Să pună banii într-un plic, să scrie numele meu pe el și să-l depună la bancă.

Nu o să public niciodată numele ei, nici dacă o să-l aflu. Este de preferat să aducă banii și să-i depună acolo, înainte să ajungă poliția la ea. (…) Nu este prea târziu, poate să returneze ce a luat. Să facă un bine, să-și facă ei un bine. (…)”, a mai spus blonda.

Sursă foto: instagram

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri