Bianca Drăgușanu afișază lux pe Instagram, dar când nu o vede nimeni, mănâncă în poală, în mașină

Bianca Drăgușanu afișază lux pe Instagram, dar când nu o vede nimeni, mănâncă în poală, în mașină
Bianca Drăgușanu are planuri mari de viitor. Îi plac să fie independentă și face bani pe bandă rulantă. La ce s-a gândit acum vedeta.

Fosta soție a lui Victor Slav nu ratează nici o ocazie să profite de orice oportunitate pe care i-o oferă viața.

Bianca Drăgușanu nu uită de unde a plecat. „Am zile când mănânc în mașină…”

Bianca Drăgușanu e pe cai mari și vrea să facă o schimbare radicală în viață. Nu demult, ea a spus că și-a cumpărat un apartament în Dubai, iar acum vrea să facă afaceri în domeniul imobiliar. Așa că s-a gândit că cel mai bine ar fi să închirieze acel apartament cuplurilor care vor să petreacă momente de neuitat.

„O să fie și casă de vacanță, dar mai mult o să-l închiriez. Facem bani”

„Am fost în Dubai, am vizitat apartamentul, o să fie gata în decembrie. Atunci o să primesc cheile. De Revelion o să fiu acolo.

O să fie și casă de vacanță, dar mai mult o să-l închiriez. Facem bani. Banii vin la mine, nu pleacă”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Ego.

Vrea să-și deschidă un show room în Dubai

Și pentru că îndrăgostită de Dubai, Bianca a mai luat o decizie. Își va face un show room în acele locuri extraordinare, pentru că vrea să-și extindă afacerea și a început deja pregătirile. Și pentru că muncește foarte mult, ea le-a spus fanilor că nu a uitat niciodată de unde a plecat și sunt dese momentele în care abia apucă să mănânce în mașină.

„În curând o să-mi mut și afacerea cu haine în Dubai. Am pornit niște demersuri, am niște cunoștințe și am început să mă interesez. Îmi doresc asta foarte mult și voi reuși. Chiar dacă viața mea pare așa ca din filme și că o ard numai pe lux și opulență, eu am zile când mănânc în mașină”, s-a destăinuit blonda.

Sursă foto: instagram