Bianca Drăgușanu, cu clasele de la școală dă clasă fetelor de la sală. Și-a numărat și operațiile

Bianca Drăgușanu, cu clasele de la școală dă clasă fetelor de la sală. Și-a numărat și operațiile
Bianca Drăgușanu este unul dintre cele mai întâlnite nume din presa de scandal. Blondinei îi place să fie subiectul discuțiilor din online și să apară în titlurile ziarelor.

Bianca Drăgușanu a fost de-a lungul timpului subiectul multor discuții aprinse. Diva și-a deschis o afacere și continuă să evolueze. Cu toate acestea, scandalul se ține scai de ea. Clase la școală VS clase la sală.

Blondina despre care se scrie în presă este cunoscută pentru certuri și povești scoase din film. De ceva timp, vedeta este și un utilizator foarte activ al rețelelor sociale. Pe platformele online, Bianca Drăgușanu își ține fanii la curent cu întâmplările din viața ei. Cu toate acestea, încă există informații pe care nu mulți le cunosc.

Câte clase a terminat Bianca Drăgușanu și ce notă a luat la BAC

Bianca Drăgușanu are și niște venituri destul de satisfăcătoare. Ea reușește să își facă toate poftele. Blondina își permite și să cumpere mai multe class-e în materie de autoturisme de lux, Mercedes-Benz. Dar ce nu poate cumpăra, sunt clasele pierdute din școală. Clase la școală versus clase la sală.

Diva a început liceul la Deva, transferându-se apoi de mai multe ori. A ajuns și la un liceu teoretic din Petroșani. Mai apoi, ea a terminat clasa a XII-a la un liceu economic din același oraș, în anul 2002. În perioada liceului, probabil visa la plajele din Maldive.

Și-a schimbat liceul de trei ori, cel din urmă aducându-i noroc. Acolo a absolvit examenul de bacalaureat, cu note bune. Media finală a Biancăi Drăgușanu a fost 8.95. A avut două note de 9 la probele de limba și literatura română, 8,50 la engleză. La matematică a fost notată cu 7,20. A avut și două note de 10, la tehnica servirii consumatorilor și educație fizică, conform ciao.ro.

Câți bani a cheltuit Bianca Drăgușanu pe operații estetice

Bianca Drăgușanu și-a dorit să modifice anumite aspecte la corpul ei. Pentru asta, a scos din buzunar niște sume de bani serioase, în urmă cu șase ani.

„Sânii i-am operat o singură dată, am dat 2.500 de euro pe ei. Nu am mai făcut alte îmbunătățiri. Atunci nu aveam bani și m-am târguit ca pentru un sac de cartofi. I-am zis că am doar 2.000 de euro, slăbisem mult și am zis măcar una să mi-o facă. Am alunițe scoase cu laserul, una am făcut-o chiar data trecută.

Nu e periculos să le scoți, ci să le ții, pentru că din cauza soarelui se schimbă. Eu nu am dat bani pe intervenție, dr. Kasem a făcut-o fără bani. Intervenția cred că ar costa 200 de euro. Nu mi-am scos nicio coastă, îmi fac radiografie să vedeți că le am pe toate. La picioare am intervențiile la tibie.

Aș vrea să îmi schimb picioarele cu totul pentru că am dureri groaznice. Tot ce am făcut acolo a fost strict medical. Nu pot estima costul lor. Mai pui la ele și drumul și cazarea, cam 2.000 de euro. Ca să ai un posterior de invidiat, trebuie să șții în ce poziție să stai. Ca să par mai slabă, trebuie să fiu filmată de jos în sus. Fondul de ten cu care îmi acopăr picioarele costă 30 de euro pe lună”, a dezvăluit Bianca Drăgușanu.

Ce relație au, de fapt, Bianca Drăgușanu și turcul gelozit de Alex Bodi