Bianca Drăgușanu, dezvăluiri fără perdea. Cine a aruncat cu pietre după ea și ce promisiune i-a făcut lui Bădălău

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri fără perdea. Cine a aruncat cu pietre după ea și ce promisiune i-a făcut lui Bădălău
A avut o copilărie frumoasă, în care a făcut tot ce a vrut, pentru că s-a considerat încă de atunci un lider. Bianca Drăgușanu, declarații incendiare.

A știut dintotdeauna ce vrea să facă în viață și niciodată nu a căzut pradă problemelor. Tot ce nu știați despre Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri fără perdea. Cine a aruncat cu pietre după ea și ce promisiune i-a făcut lui Bădălău

Într-un interviu pentru Fanatik, Bianca Drăgușanu a vorbit despre lucruri care au marcat-o, povestind cum a fost copilăria și ce prostioare a făcut în acea perioadă a vieții. Vedeta spune că a fost un copil problemă, așa încât a ajuns că fie bătută, ba chiar s-au aruncat cu pietre după ea.

„Am fost un copil năzdrăvan, impunător și cu o personalitate accentuată, de fapt am fost un copil-lider. Dacă-mi spuneai că nu pot să fac ceva, făceam de 2 ori și aș fi făcut și poză dacă se putea, ca să demonstrez. Aveam mâinile și picioarele rupte în fiecare lună. Eram Alfa printre copii, mă știa tot blocul și tot orașul.

Mă îmbraca mama frumos cu rochiță și fundițe și eu mă cățăram în copac să fur cireșe. Mă băteau babele și aruncau cu pietre după mine, iar eu le arătam fundul. Eram copilul problemă din sat, unde îmi ziceai să nu mă duc acolo mă duceam”, a spus vedeta.

A fost exmatriculată

Dar asta nu e tot. Deși a fost întotdeauna inteligentă, pentru că se comporta așa cum nu trebuia, Bianca, căreia în liceu i se spunea Bibi, a ajuns să fie exmatriculată. „(…) În 4 ani am schimbat 5 licee. 4 le-am schimbat normal și la al 5-lea m-au exmatriculat.

Deși am terminat bacul cu 9, notă mare, că de deșteaptă sunt deșteaptă, de cuminte n-am prea fost, m-au exmatriculat pentru purtare, am avut o altercație cu profa de engleză care era tinerică și geloasă. Bibi mi se spunea la liceu. N-am avut trupă de majorete, dar îmi plăcea să prezint concursurile de Miss”, a spus blonda.

Dacă au trecut 2 ani înseamnă că există sentimente puternice

Chiar dacă relația ei cu Bădălău a fost presărată cu certuri și împăcări, Bianca spune că între ei există sentimente puternice și i-a promis că de acum încolo vor trăi frumos, fără să mai fie expuși. „I-am făcut lui Gabi o promisiune, că nu voi mai vorbi despre relația noastră. El este un om deja destul de terfelit de presă pe anumite subiecte, eu am făcut o promisiune că n-o să mai vorbesc.

Ne apropiem de 2 ani de relație, el este bărbatul pe care îl iubesc, cu bune cu rele, am trecut prin diverse situații împreună, dar am rămas cu el. Dacă au trecut 2 ani înseamnă că există sentimente puternice. Acum nu știu…și dacă spun la altar sau pentru totdeauna, nu ști ce se poate întâmpla. De aia vreau să mă țin de promisiune și să merg pe principiul că un om valorează cât cuvântul lui”, s-a destăinuit vedeta.

Sursă foto: instagram