La mijlocul lunii trecute, Bianca Drăgușanu a realizat că simte nevoia de o schimbare, așa că și-a făcut o operație la nas. Apoi a împărtășit totul pe rețelele sociale. Fața blondinei era încă inflamată și avea un cheag de sânge la ochiul drept, după cum chiar ea a arătat pe Instagram, la începutul lunii. Acum însă, Bianca Drăgușanu nu e mulțumită și mai vrea o intervenție. 

Despre rinoplastie, vedeta spunea că nu avea nevoie, însă așa a simțit ea. „Am vreo 12 zile de la operație. Da, mi-am făcut rinoplastie, pentru că așa am simțit nevoia, nu pentru că ar fi fost neapărat nevoie”, spunea Bianca. Povestea nu s-a terminat aici, ba chiar din contră. Bianca s-a dus să întrebe doctorul ce operație i-a făcut. Între timp, a aflat și, cuminte, a așteptat să se refacă.

Bianca Drăgușanu tot nu e mulțumită. Și-a conturat și fața 

Și pentru că a considerat că o operație nu vine niciodată singură, blondina s-a dus din nou la Cluj, de data aceasta pentru o altă intervenție. Bianca Drăgușanu s-a gândit de data aceasta la conturul feței și a decis să-l rezolve cu injecții. „Am ajuns la Cluj din nou. De data aceasta, pentru că m-am mai desumflat la față, am de gând să-mi fac ceva mișto. Adică mișto ce presupune. Vreau să-mi conturez fața, buzele nu știu dacă mi le fac acum sau data viitoare. Una peste alta o aștept pe doamna doctor să vină să-și ia pacientul numărul unu din țară, care a venit tocmai de la București pentru ea”, a transmis blondina pe Instagram. 

Recent, Bianca Drăgușanu și-a dus și sora, pe Oana, la tunat, tot în Cluj. Oana și-a injectat toxină botulinică pe frunte, între sprâncene și pe lateralul ochilor. Apoi, a avut parte de o corectare a buzelor care, de la injectările anterioare cu acid hialuronic erau asimetrice în volum. Ca și sora ei, Oana a stat cuminte și a îndurat înțepăturile. La final Bianca Drăgușanu s-a declarat satisfăcută de rezultat.

Foto: Instagram

Casa în care a stat Mark Zuckerberg, liberă pentru închiriere. Sunt promise povești despre boss-ul Facebook

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp