Bianca Drăgușanu nu mai vrea să fie păpușa de plastic, ci cât mai naturală. Iată primul pas

Bianca Drăgușanu nu mai vrea să fie păpușa de plastic, ci cât mai naturală. Iată primul pas
Deciziile Biancăi Drăgușanu au șocat întotdeauna, dar cea luată recent, e mai ciudată ca niciodată. Ce să se fi întâmplat cu iubita lui Gabi Bădălău?

Focoasa blondă le-a spus și fanilor săi ce face în acest moment, iar acest lucru i-a bulversat și pe aceștia. Iată cu ce se ocupă acum vedeta.

Spune că are cea mai frumoasă viață, pentru că a învățat să se iubească și să nu-i mai pese de ce spun unii și alții. Financiar lucrurile funcționează perfect, nici la capitolul dragoste nu stă chiar rău, așa că Bianca Drăgușanu nu are de ce să se plângă.

Dar Bianca nu mai suportă tatuajul pe care-l are pe gât, așa că a decis să-l scoată și s-a pus pe treabă. Ea le-a explicat fanilor că a început o procedură cu laser, pentru a șterge orice urmă. A fost nevoie de mai multe ședințe pentru ca desenul să fie îndepărtat dar, spune Bianca, n-a simțit aproape nici o durere.

„Tatuajele sunt lucruri care le poți regreta, însă le poți scoate. Fix 10 minute a durat prima ședință”

„Poate vă întrebați ce fac în momentul acesta. Vă spun: îmi scot un tatuaj. N-aș putea să spun nimic despre el decât faptul că îmi scot un tatuaj și nu este foarte dureros. Nu este foarte vizibil, însă mie nu-mi place. Tatuajele sunt lucruri care le poți regreta, însă le poți scoate.

Fix 10 minute a durat prima ședință prin care am încercat să îmi scot un tatuaj pe care nu îl mai consider deloc sexy. Îl consider chiar vulgar. Iar pauzele între aceste ședințe de scos tatuajele sunt de 3-4 săptămâni”, a explicat Bianca Drăgușanu, pe contul său de Instagram.

Se judecă cu Claudia Pătrășcanu

Pe 1 martie a fost primul termen al procesului dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu, care a avut loc la Judecătoria Constanța. Fosta soție a lui Gabi Bădălău nu a fost prezentă. Bianca a dat-o în judecată pentru că i-a stricat imaginea în urma declarațiilor făcute și a cerut daune morale în valoare de 50.000 de euro.

Următorul termen a fost programat pentru data de 22 martie.  „Motivul neprezentării mele îl știe instanța, motivat de către doamna avocat. Alte detalii și ce ține de circ nu mă interesează!”, a spus Claudia Pătrășcanu.

Recomandarile noastre