Bianca Drăgușanu nu stă deloc potolită. Ultima ispravă a zăpăcit iar Internetul

Bianca Drăgușanu nu stă deloc potolită. Ultima ispravă a zăpăcit iar Internetul
Face ce face Bianca Drăgușanu și întoarce privirile tuturor. De data asta, chiar și fanii au rămas fără cuvinte.

Cu puțin timp în urmă, Bianca Drăgușanu a decis să-și mai arate odată formele apetisante. Și nu oricum… Când vrea să-și schimbe imaginea, diva Instagramului o face.

Bianca Drăgușanu nu stă deloc potolită. Ultima ispravă a zăpăcit iar Internetul

Bianca Drăgușanu nu e o femeie pudică și nu are nici o problemă în a le arăta tuturor ce trup perfect are, fie el și operat. Recent, diva a fost în club unde a făcut un dans lasciv la bară și a postat un videoclip pe rețelele de socializare. Schimbată complet, cu o perucă brunetă și îmbrăcată într-o ținută neagră, dar și cu tocuri foarte înalte în picioare, Bianca i-a înnebunit pe toți.

 

Așa cum ne-am fi așteptat, videoclipul s-a viralizat în doi timpi și trei mișcări și comentariile internauților au început să curgă. „Superbă, da, rămâi așa, foarte frumoasă!’, a fost doar unul dintre multele comentarii ale celor care o urmăresc.

„Sunt împlinită din toate punctele de vedere”

În ultima perioadă, relația dintre Bianca și Gabi Bădălău a fost plină de urcușuri și coborâșuri, dar fosta soție a lui Alex Bodi nu se lasă. Ea se ține scai de Bădălău și spune pe orice cale că are o viață frumoasă și e împlinită din toate punctele de vedere.

„Acum viața mea e frumoasă, e cum mi-am dorit-o și cum o merit. În momentul de față chiar cred că trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții mele din toate punctele de vedere. Mi se întâmplă exact ce-mi doresc, sunt fericită. Există cineva în viața mea care mă face fericită. Sunt împlinită din toate punctele de vedere. Viața mea merge în direcția în care trebuia să meargă de mult. Da, mă mărit! Am spus că a treia oară o să fie cu noroc”, a mărturisit mai demult diva în emisiunea lui Teo.

Ultimele informații despre cuplu Bianca- Gabi Bădălău au arătat că lucrurile mai și scârție între ei, dar cum s-a mai întâmplat…

Ce crede Bianca despre iubita fostului soț, Victor Slav

După ce s-a aflat că nici trecutul iubitei tatălui fetiței sale, Victor Slav, nu e unul care să-i facă cinste, Bianca a făcut și primele comentarii.

„În general, îmi este greu să-mi las copilul cu o altă femeie; dar, pentru că am încredere în el, știu că face alegeri corecte. E un bărbat cerebral și fata stă cu el. Știam de acest detaliu despre ea, dar cred că, până la urmă, nu este de condamnat. Este o femeie care știe ce face. Fata mea e mare, nu mi-a spus niciodată nimic rău despre ea. Nu are de ce să-mi fie frică. Până la urmă, eu sunt leoaică și nu cred că ar vrea să intre în conflict cu o leoaică”, a povestit Bianca Drăgușanu.

Sursă foto: instagram