Bianca Drăgușanu, pentru prima oară într-o rochie-pepene. Interesant e și cine a surprins-o așa – Exclusiv

Bianca Drăgușanu, pentru prima oară într-o rochie-pepene. Interesant e și cine a surprins-o așa – Exclusiv
Bianca Drăgușanu este, de câteva zile, în paradisul petrecerilor din Grecia. La brațul lui Gabi Bădălău, blondina a plecat pe urmele lui Elon Musk și Selly și a ajuns în Mykonos.

Cei doi îndrăgostiți nu au mai apărut împreună de multă vreme, și nici nu au mai vorbit, în public, unul despre altul. Nici din vacanță nu s-au nominalizat în postările de pe internet. Însă Bianca Drăgușanu a avut grijă să arate lumii  cine o ține cel mai strâns în brațe, astfel că a postat câteva imagini exemplificatoare.

Într-una Gabi Bădălău se vede în fundal, stând cu spatele, prin fereastră, dar în alta, în reflexia oglinzii, apar împreună, Drăgușanca și Bădălău, unul în brațele celuilalt.

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu și-au lăsat copiii în România

Bianca și Gabi nu au plecat singuri la distracție, ci însoțiți de un întreg alai de prieteni, în timp ce copiii lor au rămas în grija foștilor parteneri de viață. Băieții lui Gabi Bădălău sunt alături de mama lor, Claudia Pătrășcanu, în timp ce fiica Biancăi Drăgușanu este cu tatăl ei, Victor Slav, și se distrează de minune.

Cei doi iubiți se distrează și ei, în cluburi, la plajă și mai ales în resortul de lux unde s-au cazat.

Cum arată Bianca Drăgușanu în rochie-pepene

Și Bianca Drăgușanu se distrează de minune la mare, prilej și să își etaleze silueta impecabilă și din greu întreținută în sala de sport. Cu ocazia vacanței alături de iubitul ei în Mykonos, Bianca Drăgușanu a „îmbrăcat” pentru prima oară o rochie-pepene. E o mare schimbare de decor având în vedere rochiile pe care Bianca le vinde în magazinul ei și pe care le îmbracă cu preponderență, pentru că știe că ea este cea mai bună reclamă.

În rochie de pepene și cu mâinile în aer pare că blondina este în al nouălea cer de fericire. Foarte interesant e și cine a surprins-o așa. Mâna bărbatului, care e de presupus că e partenerul ei, Gabi Bădălău, apare în cadru, ținând felia de lubeniță, în timp ce, cu cealaltă a declanșat telefonul.

Sursa foto: Instagram