Vestea ne-a dat-o tot Bianca. Ea a postat aseară, pe Instagram Stories, o fotografie de pe Aeroportul Otopeni. De fapt, poza e făcută din interiorul avionului ce poară însemnele liniei aeriene Turkish, semn că cei doi pleacă în Turcia.

Nu credem că această călătorie are ca scop confruntarea dintre Bianca și omul de afaceri turc, despre care se spune că ar fi provocat scena de gelozie a lui Alex Bodi și s-a lăsat cu cafteala animalică a blondei. Ba chiar ne întrebăm dacă nu cumva totul a fost o înscenare a celor doi pentru o nouă rundă de expunere mediatică.

Bianca a început povestea joi, promițând dezvăluiri despre „drama” pe care o trăiește, spunând că-și va da masca jos ca să afle fanii cum este cu adevărat etc, etc. Postează însă, toată ziua, numai poze de reclamă la tot felul de haine.

Apoi, pac și paparazzi la momentul oportun, să-i surprindă pe iubiței în curtea casei lui Bodi din Pipera. Ea, cu ochii vineți și gura tumefiată, abia mergând atârnată de brațul bărbatului, părând snopită în bătaie, așa cum a scris cancan.ro, joi seara, când a publicat imaginile.

Nicio plângere penală pentru violența domestică la poliție nu a urmat, nicio dezvăluire nu ne-a mai făcut Bianca. Alex Bodi a aruncat spre presă un mesaj în doi peri – „Să scrie ce vor”, iar Victor Slav, fostul soț al Biancăi, a arăt printr-o poză pe Instagram cum și-a luat fetița acasă, în același timp postând și fotografii cu noua cafenea pe care și-o va deschide.

Apoi, când toată lumea aștepta dezvăluirile și o căina că a fost bătută în halul ăla de iubit, Bianca face ieri o declarație pentru spynwes.ro care șochează:

„De multe ori ne lăsăm purtați de stări sau sentimente care nu ne descriu și acționăm din impulsivitate. Ne grăbim. Spunem. Facem. Judecăm. Regretăm. Nu există nicio „alta”, exist doar eu! Important: sunt bine! Nu s-a întâmplat nimic care să îi afecteze pe alții. Nu există gelozii, nu există lupte​”.

Câteva ore mai târziu, înainte de a se urca în avion, scrie cam același mesaj și pe Instagram Stories, la care adaugă un P.S., ca să lămurească și ce a fost cu fotografia fostei iubite a lui Alex Bodi pe care ea a scris „Prostituata” și a postat-o pentru câteva minute pe pagina ei. „Femeia de dinainte nu merita niciun cuvânt rău”.

Apoi și-a luat zborul spre Turcia. Ea și Alex Bodi.

Va urma…cu siguranță!

Noi acuzații de viol la Hollywood. E vizat producătorul acuzat și de Angelina Jolie și Hayek

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp