Ea a postat aseară, pe Instagram Stories, o fotografie de pe Aeroportul Otopeni. De fapt, poza e făcută din interiorul avionului ce poară însemnele liniei aeriene Turkish, semn că cei doi pleacă în Turcia.

Spuneam în articolul anterior că nu credem că această călătorie în Turcia are ca scop confruntarea dintre Bianca și omul de afaceri turc, despre care se spune că ar fi provocat scena de gelozie a lui Alex Bodi și s-a lăsat cu cafteala animalică a blondei. Ba chiar ne întrebăm dacă nu cumva totul a fost o înscenare a celor doi pentru o nouă rundă de expunere mediatică. Poliția nu a fost sesizată de vedetă că a fost victima violenței domestice, iar în ultimele zile, și ea și iubitul ei au încercat să convingă pe toată lumea că între ei nu s-a întâmplat nimic grav.

Episodul Turcia probabil că se înscrie în același registru, pentru că altă explicație nu prea există.

Deci, sâmbătă seara, Bianca postează pe Instagram Stories o fotografie cu Aeroportul Otopeni. De fapt, poza e făcută din interiorul avionului ce poară însemnele liniei aeriene Turkish, semn că cei doi pleacă în Turcia. Scrie și un text din care trebuie să reținem că „Nu există nicio „alta”, exist doar eu! Important: sunt bine! Nu s-a întâmplat nimic care să îi afecteze pe alții. Nu există gelozii, nu există lupte​”.

Duminică în zori, Bianca pune o poză cu ea și Alex Bodi într-un bar din Istanbul, cu narghileaua lângă ei. Semn că ar fi petrecut noaptea pe acolo, în cel mai pașnic mod. Scrie și un text în engleză, încărcat de sensuri, din care reiese că Ea și El depun eforturi ca să se schimbe lucrurile între ei. După cum se vede, niciun ochi vânăt, nicio buză atârnând.

„It’s not about perfect. It’s about effort. And when you bring that effort every single day,that’s where transformation happens. That’s how change occurs”. În traducere: „Nu este vorba despre perfect. Este vorba de efort. Și când depui efort în fiecare zi, atunci se întâmplă transformarea. Așa se produce schimbarea”.

Pe la ora 11.00 (ora României), blonda revine și ne servește una ca să cădem pe spate. Ea, într-un top alb și blugi, ia micul dejun pe terasa palatului-hotel unde au petrecut și petrec nuntași și mirii Bogdan-Syda Ionescu și turcoaica Sheila. Scrie doar atât lângă poză:„Mic dejun întârziat, cu ochelari Dior”.

Prin ochelarii Dior nu se văd vânătăile, ci niște ochi limpezi deasupra unor buze botoxate, care atunci când a fost făcută fotografia nu suferiseră nicio lovitură.

Ce a vrut să ne spună „poeta” cu imaginea asta? Că e bine-mersi în Istanbul, nebătută și în formă, și că episodul caftelei este o invenție a jurnaliștilor de la cancan.ro? Sau a vrut să se dea mare și să creadă urmăritorii ei mai avizați că se află și ea printre invitații lui Syda Ionescu, ca VIP ce este?

Nu știm sută la sută care-i adevărul. Ce știm și vă spunem este faptul că această fotografie a fost făcută în altă perioadă, nu acum. Se poate observa cu ușurință din pozele pe care le publicăm că, în ultimele săptămâni, când Syda și Sheila au frecventat palatul-hotel, scaunele de pe terasa luxoasă erau îmbrăcate cu huse de altă culoare decât apar în poza Biancăi.

Probabil că Bianca, prin ochelarii Dior, nu a sesizat amănuntul.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri