Bianca Drăgușanu, topită după creatoarea Dana Budeanu: „O ador, e puternică și miserupistă!” Iată cum s-a născut aceasta admirație

Bianca Drăgușanu, topită după creatoarea Dana Budeanu: „O ador, e puternică și miserupistă!” Iată cum s-a născut aceasta admirație
Bianca Drăgușanu a lăudat-o pe creatoarea de modă Dana Budeanu, precizând că se regăsește în foarte multe lucruri pe care aceasta le spune. Dana Budeanu este recunoscută pentru franchețea cu care abordează orice subiect.

Bianca Drăgușanu, de 40 de ani, una dintre cele mai mediatizate femei din România, a vorbit despre Dana Budeanu la superlativ, precizând chiar că o adoră, într-o emisiune online.

Invitată în emisiunea online Zig-Zag, moderată de George Tănase, Bianca a fost supusă unui joc. Blondina a trebuit să aleagă diverse personaje cu care ar petrece o vacanță în Bali. Dintre acestea, Bianca Drăgușanu a ales-o pe Dana Budeanu.

„Mă regăsesc în foarte multe lucruri pe care le spune ea. O ador! În afară de faptul că e frumoasă, că e independentă, că e deșteaptă, băi, e deșteaptă rău de tot! E puternică și miserupistă, n-o interesează nimic de gura lumii. Face istorie femeia asta, crede-mă! Mi se pare femeia superbă, maximă în tot. Dacă m-ai pune să aleg între 10 bărbați și Dana Budeanu aș alege Dana Budeanu’, a declarat Bianca în emisiune.

Și Dana Budeanu a avut aceeași atitudine față de Bianca Drăgușanu. Creatoarea de modă i-a luat mereu apărarea Biancăi, atunci când vedeta a fost criticată pentru relațiile ei amoroase.

„Bă, Bianca. Deci tu ai mai fost și cu cocalari, asta nu contează. Nu e vreo rușine și, în general, trebuie să fim asumați. Și nu dăm oricum socoteală nimănui, în legătură cu nimic. Dacă tu l-ai acceptat. Bianca a ajuns la un statut și cam… tu ești iubitul Biancăi, nu e Bianca cu cineva. Asta e viața. Femeia a muncit și a ajuns la acest statut’, spunea Dana Budeanu în emisiunea ei de pe Youtube despre cea mai mediatizată blondă din România.

Bianca Drăgușanu: „Am fost întotdeauna o fată inteligentă”

Bianca Drăgușanu a vorbit și despre primii pași în lumea reflectoarelor. Vedeta a recunoscut că și-a dorit mereu să fie cunoscută, fiind extrem de mândră chiar și de prima imagine ca model pe care a postat la acea vreme pe Hi5.

,,Carcasa era mișto de pe atunci, dar acum am îmbunătățit-o.(…) Cu totul îmbunătățită! Upgrade! Am fost întotdeauna o fată inteligentă și am știut ce să fac ca să fiu bine!‘, a dezvăluit Bianca Drăgușanu.

Sursa foto: Captura video/Facebook