Bianca Drăgușanu trăiește ca într-o telenovelă. Drama dintre ea și Bodi pare că nu are final. Vedeta aruncă bombă după bombă, făcând dezvăluiri din relația abuzivă cu fostul soț pe bandă rulantă. 

Bianca Drăgușanu a fost ținută cu forța în casa afaceristului

Bianca Drăgușanu este pornită împotriva lui Alex Bodi. Conform ultimelor mărturii, se pare că blondina ar fi fost inclusiv ținută cu forța în casa afaceristului. Ea a fost bătută crunt, de mai multe ori.

Vedeta spune că Alex Bodi nu are limite. Afaceristul o agresa fizic și verbal și nu s-a oprit nici măcar când menajera era de față. Angajata lui Bodi ar fi salvat-o apoi pe Bianca.

Bianca Drăgușanu a făcut publice imagini care dovedesc că fostul soț o agresa

Blondina este pregătită de război și a scos armele, făcând publice câteva fotografii șocante. Imaginile prezentate de Bianca sunt o dovadă a bătăilor încasate de la Bodi. Se pare că abuzurile erau la ordinea zilei în relația Biancăi Drăgușanu cu fostul ei soț. 

Însă, vedeta nu se oprește aici și oferă mai multe detalii despre trecutul ei. Vedeta mărturisește că Alex Bodi ar fi băgat-o cu forța în mașină, pentru a o duce la el acasă, moment în care a început calvarul.

„M-a urcat cu forța în mașină, m-a dus la el acasă, moment în care eu am ajuns la el acasă.. A continuat să mă bată, de față cu menajera.. Eu am fugit cu ajutorul menajerei, m-am filmat. 

Există o grămadă de dovezi în care eu am fugit în momentul ăla și am scăpat, pentru că el mă ținea cu forța în casă la el. El a plecat să se întâlnească cu fosta lui soție”, a declarat Bianca Drăgușanu, conform informațiilor de pe wowbiz.

„Eu m-am despărțit de el, el a venit după mine”

Bianca Drăgușanu trăiește ca într-o telenovelă. Relația cu afaceristul a fost una extrem de controversată. Cei doi s-au despărțit și împăcat de mai multe ori. Fanii Biancăi se întrebau de ce ea se mai întoarce la Alex Bodi, după ce au suspectat violența din mariaj.

„În trei ani de zile, eu m-am despărțit de 14 ori de bărbatul ăsta! Eu m-am despărțit de el, el a venit după mine. Eu nu i-am spus niciodată Întoarce-te la mine sau vreau să trăiesc în continuare cu tine”, a spus Bianca Drăgușanu.

Pe lângă fotografiile șocante, Bianca a mai făcut și o declarație despre filmulețul șocant, în care apare leșinată și întinsă pe jos. Blondina îl acuză pe Alex Bodi că a tot strâns dovezi pentru ca apoi să o poată denigra public.

„Eram leșinată chiar. Da, m-a filmat și i-a dat ei. I-a spus că am vrut să mă sinucid pentru el, iar ea mi-a dat mie. Omul lucrează profi”, a declarat Bianca Drăgușanu în direct la o emisiune de televiziune.

De ce s-au despărțit, de fapt, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. O conversație scandaloasă iese la iveală!

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp