Fostul soț al Biancăi Drăgușanu, Victor Slav, cu care are o fetiță superbă pe nume Sofia, a aflat din presă că Bianca dorește să vină acasă, să ia copila și să se ducă în Dubai cu ea.
„Să vă dau eu o știre bombă, că am văzut că se scriu tot felul de chestii. Vin acasă, o iau pe Sofia și mă întorc în Dubai, pentru că viața în Dubai este chiar ca în rai. De abia aștept să vin să îmi iau copila, să stăm aici un timp… Cum ne place nouă. Sofia, vine mami după tine! Te iubesc, ne vedem în curând”, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram, unde a postat și 3 poze cu ea.

Apoi, Bianca a revenit ca să-și întărească afirmațiile: „Mi-a pus cineva, o româncă clipul ală cu <<Hai acasă țiți, hai acasă, hai acasă viața mea!>>, dar sincer nu mă pot dezlipi de locul ăsta, așa că <<hai acasă, țiți!>> nu mai merge cu mine!”, a plusat ea.

Cu siguranță mesajul a fost făcut clar pentru o singură persoană, și anume fostul iubit Alex Bodi, însă Victor Slav a picat din nou la mijloc.

Asta pentru că Bianca, deși a primit mână liberă în ceea ce o privește pe fiica lor, Sofia, nici nu concepe să își știe fiica într-o altă țară, departe de el. Recent, el a declarat că Sofia locuiește la bunica ei maternă pentru că locuiește în afara orașului, unde se bucură de natură, de aer curat și hrană naturală și, nu în ultimul rând, este ferită de noul coronavirus.

Totodată, de când Bianca se află la distracție în Dubai, micuța a locuit la tatăl ei, iar acesta a postat frecvent pe contul său de Instagram imagini cu activitățile lor.
După ce știrea că Bianca își ia zborul spre Emirate și că intenționează să rămână acolo, cu tot cu fiica lor, Victor nu a reacționat în niciun fel, în public, însă apropiații cred că Bianca i-a trimis deja un mesaj cu „Am glumit!” îngrijoratului tătic.

E bine de știut, deși ne este cazul, că un minor are nevoie de acordul ambilor părinți pentru a părăsi țara, act care se eliberează doar la notar sau în urma unui proces în instanță.

Cât mai stă Bianca în Emirate?

Se pare că blonda a început să prindă contracte, cu ajutorul bunei sale prietene Ramona Gabor. Ea s-a întâlnit cu mai mulți potențiali clienți interesați de imaginea ei, iar palmele se vor bate, sau nu, în zilele următoare. Bianca avea planificată șederea doar pentru 5 zile, susțin apropiații, însă aceste ocazii de afaceri neprevăzute i-au prelungit șederea în luxoasa locație.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri