Bianca Drăgușanu vs. Claudia Pătrășcanu, runda 2!

Bianca Drăgușanu vs. Claudia Pătrășcanu, runda 2!
Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu s-au duelat astăzi „sângeros”, făcând publice mesaje personale dintre ele și aruncându-și epitete colorate. Gabriel Bădălău, fiu de politician, e mărul discordiei dintre cele două dive.

„O amărâtă. O frustrată, penibilă, frustrată!”, a spus Bianca azi, dând replică la comentariul Claudiei Pătrășcanu făcut în cadrul unei emisiuni TV: „Păcat că nu mai există caravana lui Mircea Radu. A uitat că nici dinți în gură nu avea și doar se mândrea cu câte femei s-a bătut ea și îl implora pe acel baiat să o ia înapoi după ce a maltratat-o? E penibilă și expirată.”

Dar nu vă grăbiți, asta nu e nimic comparativ cu ploaia de injurii ce a urmat. Și ploaia de amenințări.

Pătrășcanu vs Drăgușanu, meciul secolului – în tribunal, dar și într-un platou TV!

UpDate:  În această seara, cele două femei care se bat pe inima și prosperitatea lui Gabriel Bădălău, ar fi trebuit să fie puse față în față. Cel care a orchestrat acest meci posibil sângeros este Dan Capatos. Dar Bianca Drăgușanu nu a fost în platou. Emisiunea a fost a Claudiei care a și cântat live.

Cele două femei, sub imperiul nervilor, au spus pe Instagram că sunt așteptate în această seara la Xtra Night Show, la Antena 1.

Claudia Pătrășcanu a anunțat că va cânta, pe când Bianca a spus că a primit invitație la Capatos, dar nu știe dacă are dispoziția necesară să meargă. Nu a menționat că acolo va da nas în nas cu rivala ei, ceea ce ne întărește suspiciunea că cele două habar nu au că li se pregătește o întâlnire.

„Cred că mi-este testată capacitatea de a fi rațională. O bag în seamă sau o ignor? Ispită mare! S-ar putea să-mi placă să ne tăvășim așa puțin în noroi. Tocmai parchez acum la Teo și după Teo am și Capatos, mai am și alte emisiuni la care s-ar putea să onorez invitațiile. Să vedem cât de ocupată sunt… Dar din plăcere s-ar putea să mă duc!”, a anunțat astăzi Bianca, după ce a publicat mesajele private dintre ea și Claudia Pătrășcanu.

Pătrășcanu, încă soția lui Bădălău, a postat și ea pe Instagram că de la ora 22.00 o putem urmări la Xtra Night Show. Dacă cele două dive vor da nas în nas în platoul de la Antene, rămâne de văzut.

Până atunci, reamintim acuzațiile pe care și le-au adus, recent, cele două femei.

„Bianca uită pe ce sumă de bani a luat-o Gabi în vacanță în Maldive?”

Într-o emisiune, Claudia Pătrășcanu, mama celor doi copii ai lui Bădălău, a tunat: ”Ea crede că-i buricul pământului, jignește jumătate din fetele din România, femei frumoase, deștepte, naturale și care au realizat ceva în țara asta. Cine este asta? Ce face asta? Ia două rochii de la turci, din bazar de la Mehmet, și le vinde, zice că-s creațiile ei! (…) Își permite să vorbească despre familiile altora și despre jumătate din femeile din România. Cu ce drept face asta?! Dacă ea trăiește din vise, filme și regii, îi spun că mai bine decât oricine eu și mama lui îl cunoaștem pe Gabi. În momentul în care această individă aduce în discuție, în interviuri, vorba despre copii, bunici, familia mea, nu o să stau niciodată fără să le iau apărarea.

Nu înțelege că-i a cincea roată la căruță”

(…) Eu i-am transmis lui Gabi să o facă să înțeleagă, să nu mai vorbească despre copii, despre mine, despre mama, despre bunicii copiilor. Iar Gabi i-a transmis, sunt convinsă. Gabi își respectă foarte mult tatăl, ține cont de deciziile mamei lui. Iar părinții lui doar îl lasă să-și trăiască, deocamdată, viața. Dar la ușa casei lor nu o vor accepta pe ea. Bine ar fi să înțeleagă o dată pentru totdeauna și să nu mai aducă în discuție în aparițiile ei la TV, nici pe mine, nici pe familia mea. Ea nu a înțeles încă ce rol am eu pentru Gabi și ce rol are ea! Nu înțelege că-i a cincea roată la căruță.

”Păcat că nu mai există caravana lui Mircea Radu!”

(…) Disperarea ei, frustrările, bocetele. Strigătul de disperare ca Gabi s-o ia de nevastă îi va adânci depresia cu care se luptă. Nu vedeți cum Gabi i le dă la fileu? Dacă el și-ar fi dorit ceva serios cu ea, Gabi nu ar mai fi apărut la brațul altor femei. Această fătucă este pentru el doar umplerea timpului, doar de distracție. În decurs de un an, Gabi nu a ieșit niciodată să strige în gura mare că o ia de nevastă. Că poate acum eram și eu divorțată. Bărbații s-au deșteptat, e criză financiară, pandemie, și la ce statut are, de femeie disperată, nu știu cine o va mai lua după ce îi va da Bădălău viteză!? Să stea în pătrățica ei și să tragă tare acum, cât mai poate, că, în curând, nu o va mai băga nimeni în seamă. Se umilește singură pe la TV, nu are pic de demnitate și încredere în ea. Păcat că nu mai există caravana lui Mircea Radu. A uitat că nici dinți în gură nu avea și doar se mândrea cu câte femei s-a bătut ea și îl implora pe acel baiat să o ia înapoi după ce a maltratat-o? E penibilă și expirată.

„O rușine de om”

(…) Chiar nu are bun-simț și respect față de nimeni? Nu se mai satură de prostii? Să-și vadă de dezmățul ei. Să-i lase pe alții să trăiască. Vă dau în scris, dragi cititori, că niciodată, în această viață, Gabi nu va rămâne cu această rușine de om. Am încredere și știu că niciodată el nu-și va expune copiii și familia alături de ea. Să nu mai viseze cai verzi pe pereți. Când eu apar la TV, se anunță averse de bocete pentru ea. Nu-i convine să fie a cincea roată la căruță, dar ce vină am eu că încă sunt soția lui Gabi? Uită pe ce sumă de bani a luat-o Gabi, încă soțul meu în acte, în vacanță în Maldive? Deocamdată să-și țină gura. Stă pe banii copiilor mei. Își face figurile tot pe banii copiilor. Pentru că eu am renunțat la pensia de la Gabi. Copiii mei sunt Bădălău! Ea se plimbă pe banii copiilor mei, trăiește, se plimbă, mănâncă pe banii copiilor mei.

”E o distracție pentru Gabi, pentru că ea le face pe toate!”

(…) În familia Bădălău nu intră orice femeie. Trebuie să îndeplinească anumite standarde. Nu-și pune nimeni un semn de întrebare că mie nu mi s-a dat încă divorțul? Ei sunt de un an într-o relație penibilă, ea își strigă în bocete iubirea, iar el nu mai știe cum să scape de ea. Dar…  încă se mai distrează. A zis că își dorește atât de mult să ajungă în familia Bădălău, măcar pentru un grătar. Se umilește pentru un grătar, doar pentru a ajunge în familia Bădălău. E adevărat că-n casa familiei Bădălău se fac cele mai bune grătare.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, îmbrățișându-se într-o benzinărie de pe Autostrada Soarelui (Foto: CANCAN.RO)

Ea este doar o simplă distracție pentru Gabi. Pentru că ea face de toate! Se ia de toate femeile din România, dar uită de unde provine! În momentul în care eu apar la TV, ea bocește și e nemulțumită pentru rolul pe care-l are. Uită când era scoasă din cutia de cadou la majoratul adolescenților? Cum crede ea vreodată că ar putea face parte din familia Bădălău? Cunosc standardele familiei și ale lui Gabi, când vine vorba de soție. Și de mamă pentru copiii lui.

Îi interzic cu desăvârșire să-i mai aducă în discuție pe copii, pe mama, pe mine, pe bunicii copiilor. Să facă circ, așa cum îi place, pe la TV, să-și facă poze singură și să-și regizeze aparițiile, dar fără familia mea”, a spus  Claudia Pătrășcanu.

 

De aici li s-au sbârlit extensiile. Bianca a publicat o serie de mesaje: