Bianca, înfuriată de flirtul dintre Victor Slav și Anda Adam. Dovadă că s-au împăcat!

Bianca, înfuriată de flirtul dintre Victor Slav și Anda Adam. Dovadă că s-au împăcat!
Ce n-a reușit iubirea, a reușit televiziunea. Victor Slav a ajuns în aceeași încăpere cu fosta lui mare iubire, Anda Adam. Cei doi au format un cuplu timp de 8 ani și nimeni nu s-ar fi așteptat ca ei doi să se despartă.

Lumea showbizului a rămas mută de uimire atunci când Victor Slav și Anda Adam și-au anunțat despărțirea, în loc să anunțe mult așteptata nuntă.

Cei doi formau cel mai haios cuplu din lumea mondenă, iar carierele lor în lumea artistică, respectiv televiziune, erau în plină ascensiune. Anda scotea hit după hit, iar rubrica meteo nu exista fără Victor Slav la Pro Tv.

După ce a fost invitat la emisiunea „Dansez pentru tine”, cursul relației lor s-a schimbat. Acolo, Victor a cunoscut-o pe Bianca Drăgușanu, de care s-a și îndrăgostit. A ales să renunțe la Anda și să intre într-un roaller-coster de emoții cu Bianca Drăgușanu.

Nunta lui Slav cu Drăgușanu a fost cel mai urmărit eveniment din anul 2013

Bianca și Victor au făcut nuntă, dar la scurt timp au divorțat, după ce Victor a prins-o pe Bianca înșelându-l, la Paris, cu fostul ei iubit, forbalistul Adrian Cristea.

Bianca a fugit cu Cristea un weekend la Paris, potrivit presei de scandal. Pozele realizate de paparazzi au dus la divortul ei de „băiatul de la meteo”

Victor a luptat pentru Anda în tribunale

Anda Adam a fost foarte rănită și greu și-a revenit după această ruptură. Cu atât mai mult cu cât ea a rămas să locuiască în casa pe care au achiziționat-o pe numele lui Victor, deoarece ea nu avea carte de muncă. Casa i-a mai ținut o perioadă uniți, deoarece atunci când au făcut creditul, au apelat la un împrumut în franci elveţieni, echivalentul a 100.000 de euro. Pe-atunci, francul era cotat la 2,3 lei şi, ca mulţi români, s-au lăsat impresionaţi de valoarea mică a valutei.

Victor s-a războit cu banca în tribunal pentru ca Anda să-și păstreze casa, ratele devenind la momentul acela greu de suportat.  A câștigat procesul, iar Anda a rămas cu proprietatea.

Artista și-a refăcut și ea viața, căsătoridu-se cu Sorin Nicolescu. Din relația lor a rezultat o fiica, la fel ca și din relația Biancăi cu Victor.

Nicolescu s-a dovedit ulterior că fiind parte dintr-o grupare de falsificatori de carduri, iar Anda a divorțat.

„Bravo, ai stil!”, i-a readus împreună

Deși nu au rămas în relații de prietenie, revederea lor a fost una plină de emoție. Vibrația celor doi a fost observată de toți cei din platoul Kanal D, iar concurentele au și menționat că s-au ferit să-l complimenteze pe frumosul prezentator – care îi ține locul Ilincăi Vandici – doar ca să nu o supere pe Anda.

„Cine s-ar fi gândit vreodată?”, a spus Victor emoționat când a ajuns la concurenta Anda Adam.

Artista și-a prezentat ținuta dansând lasciv sub privirea atentă a fostului iubit. Raluca, una dintre concurente, a punctat momentul: „Mi-a plăcut zâmbetul tău și cum ai privit-o pe Anda la acest moment!”.

Juriul a aprobat spusele concurentei. Raluca Bădulescu a strigat de la pupitru: „Mamă, știi cum era Raluca cu ochii pe tine!? Știi cum? Erau raze X!”

„Dacă vă zic… A rămas tot acolo!”, a spus Victor Slav, referindu-se la stilul Andei. Un compliment care a făcut-o pe cântăreață să roșească.

„Bine te-am găsit, exule!”, și-a început Anda dialogul cu fostul iubit și juriul.

Mesaj ascuns?

Cei doi au fost foarte joviali în cadrul show-ului și Anda chiar a recurs la o poveste interesantă, un posibil mesaj pentru Slav.

Portivit formatului emisiunii, concurentele trebuie să inventeze o poveste pentru ținutele lor, să spună unde ar purta outfit-ul prezentat. Povestea Andei a picat mânușă pe relația lor: „Cine mă sună? Mă sună iubitul meu Kanye West. Mă duc să mă văd cu el. M-a enervat ăsta cu piesa asta, „Kiki, do you love me?”, înțelegi?, ăsta a fost iubitul meu, l-am prins că m-a înșelat. Am zis că n-are rost să-l bat că dup-aia eram în toate ziarele. De nervi am zis: Ah, da, stai că-ți arăt eu! Și m-a sunat următorul iubit. M-a sunat domnul Kanye. Așa că mă duc să mă văd cu Kanye”, a spus cântăreața.

Colaborarea lor pe platoul de la „Bravo, ai stil!” arată că cei doi au făcut totuși pace, că au îngropat amintirea urâtă a despărțirii și, după cum s-au privit în cadrul show-ului, fanii au început să spere la o împăcare!

Reacția Biancăi la întâlnirea celor doi: furtunoasă!

Unde locuiesc acum Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu a avut multe gelozii în relația cu Victor Slav, aceasta făcându-și mereu griji că Victor se va întoarce la Anda. Revederea lor televizată i-a trezit amintiri neplăcute divei și a reacționat în consecință.

Bianca este regina subtilităților, însă de data aceasta nu a coafat în niciun fel mesajul.

Blonda a postat imediat pe Instagram un video-parodie, în care o femeie nearanjată duce gunoiul. Pe fundal se aude vocea Biancăi, care spune „eu și când duc gunoiul mă aranjez, sunt țiplă”. Ulterior, diva a șters postarea răutăcioasă.

Anda Adam e într-o relație cu „Aqua Man”

Artista s-a cuplat, nu demult, cu un tip care arată ca Aqua Man (n. Jason Momoa). Fanii sunt în extaz când mai zăresc pe contul artistei câte o poză cu musculosul în toată splendoarea sa, însă majoritatea a votat, mai nou, că Victor e mai… plăcut.