Bill Clinton și amanta Monica Lewinsky, subiect de film. Cine sunt actorii care îi interpretează

Bill Clinton și amanta Monica Lewinsky, subiect de film. Cine sunt actorii care îi interpretează
Fosta amantă a lui Bill Clinton face valuri. Monica Lewinsky e producător de film și aduce o surpriză pe micile ecrane.

Povestea dintre Monica Lewinsky și Bill Clinton a stârnit un adevărat scandal în anii 90. Pe atunci internship la Casa Albă, Lewinsky a avut o aventură extraconjugală cu președintele Americii, Bill Clinton. Acest lucru aproape că l-a făcut pe cel mai puternic om din lume să-și piardă funcția, lucru ce ar fi devenit o premieră istorică. Acum, Monica Lewinsky e producător de film și aduce o surpriză pe micile ecrane. 

Inițial Bill Clinton a negat total că ar fi avut vreo legătură cu Monica Lewinsky. „Nu am avut relații intime cu acea femeie”, a afirmat Clinton în 1998, după ce aventura a ajuns în ochii tuturor. Lewinsky nu a fost singura amantă a lui Bill Clinton. Fostul președinte era faimos printre serviciile secrete pentru modul în care scăpa de soție spunându-i că merge la sala de forță, pentru ca mai apoi să se întâlnească cu diverse domnișoare. 

Monica Lewinsky e producător de film. Aduce povestea ei cu Bill pe micile ecrane 

Monica Lewinsky (stânga) și actrița ce va interpreta rolul ei

În ceea ce o privește pe Monica, viața ei a fost marcată definitiv de aventură, iar titulatura de „amanta lui Bill Clinton” nu a părăsit-o nicio clipă. Povestea ei cu fostul președinte va fi redată pe ecrane într-un film, în miniseria Impeachment: American Crime Story. Actrița care a fost aleasă s-o interpreteze pe Lewinsky în noua producție a seriei inspirată din evenimente reale, American Crime Story, este Beanie Feldstein, cunoscută mai ales din producțiile Booksmart și Lady Bird. Cel care îl va intrepreta pe Bill Clinton este Clive Owen, actor recompensat cu Oscar pentru rolul său din Closer, în care a jucat alături de Jude Law, Julia Roberts și Natalie Portman.

Producător va fi chiar Monica Lewinsky, care a acceptat bucuroasă provocarea. Rolul lui Hillary Clinton, prima doamnă, va fi interpertat de actrița Edie Falco, cunoscută mai ales din apreciatul serial Clanul Soprano. Filmările pentru Impeachment erau programate să înceapă în luna aprilie a anului trecut, fapt împiedicat de pandemie, lucru ce a amânat proiectul până în noiembrie 2020.

Foto: Facebook

Pepe, mai sincer ca niciodată. „Sunt în tatonări cu o femeie”. Cui îi va pune lumea la picioare

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp