Billie Eilish a ascuns toată viața acest secret. Trăiește o dramă care îi poate afecta cariera oricând

Billie Eilish a ascuns toată viața acest secret. Trăiește o dramă care îi poate afecta cariera oricând
Pentru tineri, Billie Eilish nu mai are nevoie de prezentare. Vedeta e preferata adolescenților și nu numai. La 20 de ani are la activ două rcorduri Guiness, șapte premii Grammy, două premii American Music Awards, două MTV Europe Music Awards, un BRIT Award, trei MTV Video Music Awards și un NRJ Music Award.

Cu așa o carieră fulminantă nimeni nu și-ar fi imaginat că, de fapt, cântăreața trăiește într-o adevărată teroare. Ea suferă de un sindrom care îi poate afecta fatal cariera.  Abia acum Billie Eilish se destăinuie despre cum este să trăiești cu sindromul Tourette.

Cântăreața premiată cu Grammy a vorbit despre cum reușește să navigheze prin această tulburare neurologică după ce nu a reușit să își conroleze un tic în fața camerei în timpul unui interviu cu David Letterman pentru seria sa Netflix „My Next Guest Needs No Introduction”. „Dacă mă filmezi suficient de mult timp, vei vedea o mulțime de ticuri”, i-a spus Eilish lui Letterman.

Billie Eilish nu mai e ce a fost

Billie Eilish, care a fost diagnosticată la vârsta de 11 ani, a spus că oamenii care nu știu că are sindromul Tourette adesea nu îi recunosc ticurile în timpul interacțiunilor sociale și răspund insensibil la ele, scrie USAToday. „Cel mai frecvent mod în care reacționează oamenii este că râd pentru că ei cred că încerc să fiu amuzantă… și întotdeauna sunt lăsată incredibil de jignită de asta”, a spus Eilish.

Ce este sindromul Tourette

Potrivit Mayo Clinic, sindromul Tourette este o „tulburare care implică mișcări repetitive sau sunete nedorite (ticuri) care nu pot fi controlate cu ușurință”, cum ar fi clipitul repetat al ochilor, ridicatul din umeri sau scoaterea de sunete neobișnuite sau cuvinte jignitoare.

Devenind o figură publică, tânăra în vârstă de 20 de ani a spus că și-a dat seama că această tulburare este mult mai frecventă decât credea inițial.

„Ceea ce este amuzant este că atât de mulți oameni au acest sindrom, încât nu ai ști niciodată, a spus Eilish. Câțiva artiști au ieșit în față și au spus: „De fapt, eu am avut întotdeauna Tourette”, și nu o să le spun pentru că nu vor să vorbească despre asta, dar asta a fost de fapt foarte interesant pentru mine”.

Sursa foto: Instagram