Madonna face dezvăluiri șocante din viața ei. Filmul ei biografic îl va bate la încasări pe a lui Freddie Mercury?

Madonna face dezvăluiri șocante din viața ei. Filmul ei biografic îl va bate la încasări pe a lui Freddie Mercury?
Madge, în vârstă de 62 de ani, va relata în propriul film experiențele profunde și dureroase prin care a trecut. La vârsta de doar cinci ani s-a confruntat cu moartea mamei sale, iar la vârsta de 20 de ani a fost violată.

„Viața mea a fost un carusel”, le spune Madonna fanilor care așteaptă cu nerăbdare biografia și îi invită pe aceștia să se pregătească pentru o „călătorie incredibilă”. Admiratorii cântăreței vor fi nevoiți „să-și fixeze centurile de siguranță”.

Madonna povestește în film despre momentul îngrozitor în care a fost violată, la vârsta de 20 de ani. Ea va expune industria muzicală nemiloasă, dominată de bărbați și va dezvălui cum, la doar cinci ani, s-a descurcat cu moartea mamei sale.

„Madonna a avut o carieră infernală. A avut o mulțime de urcușuri uimitoare, dar a avut de asemenea, o mulțime de coborâșuri paralizante. Și-a pierdut mama din cauza cancerului când avea doar cinci ani, ceva peste care un copil nu poate trece niciodată. Cu toate acestea, și-a transformat pierderea și durerea într-o forță creativă de care trebuie să ținem cont. Unii vor fi șocați, deoarece acesta este doar o parte din ADN-ul ei. Realizarea filmului a fost un proces incredibil pentru Madonna. Ea descoperă amintiri care au rămas latente de mult timp pentru că a făcut și a realizat atât de multe, așa că a avut acest timp pentru a reflecta. A fost destul de magic”, dezvăluie un prieten al cântăreței, privind înapoi la viața ei de până acum.

Timp de o lună, Madonna a căutat în „cutia cu amintiri”

„Am tot uitat că scriu despre mine … nu mă pot descurca! Dar, de fapt, nu am nevoie. Adevărul te va elibera și va fi și devastator!”, a spus artista.

Supraviețuirea va fi o temă cheie. Madonna a dezvăluit anterior că a fost violată după ce s-a mutat la New York din Michigan.

New York-ul nu era tot ce credeam că va fi. Nu m-a primit cu brațele deschise. În primul an, am fost ținută în brațe. Violată pe acoperișul unei clădiri, am fost târâtă și lovită cu un cuțit în spate, apoi mi s-a spart apartamentul de trei ori. Nu știu de ce, pentru că nu am avut nimic de valoare după ce mi-au luat radioul la prima spargere”, a dezvăluit Madonna într-un interviu pentru o revistă.

În ciuda faptului că s-a simțit speriată de unele părți ale orașului, ea a rămas „îndrăzneață să supraviețuiască”. Se așteaptă ca filmul să explice de ce Madonna nu a raportat violul.

„Mi s-a spus că, dacă aș vrea să formulez acuzații, precum știi, un examen fizic, ar trebui să mă prezint în fața instanței, ei îți vor pune toate aceste întrebări personale. Ai fost deja violată, deci vrei să vorbești despre asta? Vrei să faci această întâmplare publică? Nu, pur și simplu nu merită. Este prea umilitor”, a povestit ea anterior.

Madonna va scrie și va regiza

Madonna a spus că va scrie și va regiza biografia încă fără titlu, alături de scenaristul câștigător de Oscar Jujo, Diablo Cody și producătorul Universal Amy Pascal. Madge a postat pe Instagram și Twitter imagini cu ea și Cody din timpul sesiunilor de scriere.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp