Blue Ivy strălucește în filmul făcut de mama sa. Ce asemănări au văzut fanii între ea și Beyoncé

Blue Ivy strălucește în filmul făcut de mama sa. Ce asemănări au văzut fanii între ea și Beyoncé
Albumul vizual al lui Beyoncé, Black Is King, a ajuns oficial pe Disney +, iar spre surpriza încântătoare a fanilor, fiica ei Blue Ivy Carter face mai multe apariții speciale pe parcursul operei de artă.

Tânăra de opt ani nu stă pasiv pe fundal. Ea se învârte într-un cerc aerian îmbrăcată într-un costum cu imprimeu de leopard, se joacă cu mama și pozează cu bunica Tina Knowles-Lawson și sora mai mică, Rumi Carter. Fetița imită mișcările de dans ale lui Beyoncé.

Blue chiar a atras atenția asupra ei în timpul solo-ului din „Brown Skin Girl”, care i-a câștigat tinerei primul premiu BET ( pe care îl împarte cu Bey, WizKid și Saint Jhn). Ea apare, de asemenea, în momentul final din „Spirit”, care folosește aceeași înregistrare din videoclipul muzical al lui Beyoncé, care a debutat anul trecut înainte de lansarea The Lion King.

Black- inspirație și iubire

Tânăra de opt ani are o apariție și în trailer-ul proiectului, partajat de Beyoncé pe contul de Instagram. În clip, Blue Ivy poartă cea mai dulce ținută de prințesă: o rochie cu un colier din perle și o tiara împodobită cu scoică de aur. Părul îi este prins într-un coc.

De asemenea, Beyoncé a explicat ce înseamnă expresia „Black Is King” pentru ea. „Deci, de la casa mea din Johannesburg, până la Ghana, la Londra, în Belgia, la Grand Canyon – a fost cu adevărat o călătorie pentru a aduce acest film la viață. Speranța mea pentru acest film este că va schimba percepția globală a cuvântului negru, care a însemnat întotdeauna inspirație și iubire, forță și frumusețe. Black Is King înseamnă că  negrul este regal și bogat în istorie, în scop și în limbaj. Sper să vă placă tuturor”, spune artista.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp