Bobby din serialul Dallas, îndrăgostit ca un adolescent, la 72 de ani. A fost surprins în fapt

Bobby din serialul Dallas, îndrăgostit ca un adolescent, la 72 de ani. A fost surprins în fapt
Legenda serialului Dallas Patrick Duffy, 72 de ani, și Linda Purl, 66 de ani, noua sa iubită, au fost fotografiați sărutându-se pasional, în timp ce călătoria lor romantică la Santa Barbara se apropia de sfârșit și și-au luat rămas bun unul de la altul.

La 72 de ani, Bobby din serialul Dallas (foto) e îndrăgostit ca un adolescent de actrița Linda Purl. Perechea, care a început să se întâlnească în timpul lockdown ului de anul trecut , s-a bucurat de o săptămână de vacanță în Santa Barbara, unde Linda a jucat în spectacolul „Tenderly: The Rosemary Clooney Musical”.

Patrick, devenit cunoscut pentru rolul tipului drăguț Bobby Ewing din serialul de succes Dallas, a fost la fel de drăguț și galant încărcând mașina Lindei cu valize, haine, mâncare și echipament de antrenament înainte de a avea grijă de propriile bagaje. Pare că cei doi s-au distrat bine la hotel: Patrick a fost văzut cărând sticle de vin și lichior spre mașină. El avea, de asemenea, un buchet mare de flori în mână.

Bobby din Dallas e îndrăgostit lulea de Linda Purl

Sâmbătă, cuplul arăta ca o pereche de hippie îndrăgostiți în timp ce s-au ghemuit pentru o siesta romantică împreună în portbagajul mașinii închiriate din Santa Barbara. Oamenii care i-au văzut au relatat că perechea arăta fericită în timp ce dormea pe perne și pături în sunetele valurilor oceanului. Cei doi actori au fost fotografiați  în mașină și păreau că-și fac siesta nestingheriți de nimeni si nimic, scrie Daily Mail.

Este prima dată când cei doi sunt fotografiați împreună, deși postează în mod regulat mesaje  unul despre celălalt pe rețelele de socializare.

Joi, Linda a fost văzută mergând la o plimbare pe plajă cu fiul ei, Lucius Carey, în vârstă de 26 de ani. Lucius el însuși actor, fiul scenaristului englez Alexander Cary, de care Linda a divorțat în 1999, după șapte ani împreună.

Cum s-a îndrăgosit Patrick Duffy la 71 de ani

Pe de altă parte, Patrick Duffy a fost căsătorit timp de 43 de ani cu balerina Carlyn Rosser, care a murit de cancer în 2017. Descriind relația lor într-un interviu din noiembrie 2020, Patrick a spus că a renunțat la ideea de a se mai întâlni cu cineva, după moartea fostei sale soții. El are, cu aceasta, doi fii: Padraic, de 46 de ani, și Conor, de 40. Patrick a recunoscut că dragostea lui cu Linda a fost o surpriză completă.

„Nu am căutat-o.  Nu am simțit că am nevoie de ea… și apoi s-a schimbat perspectiva, a spus el despre începutul noii relații de anul trecut. Am început să trimitem mesaje text și apoi ne-am sunat pe FaceTime, apoi pe Zoom. Stăteam pe Zoom de la două până la trei ore în fiecare seară… Începi să cunoști pe cineva foarte bine când faci asta”.

Actorului îi plăcea să vorbească cu Linda în timpul lockdown-ului  și, odată ce restricțiile au fost uşurate, nu a pierdut timpul grăbindu-se să o întâlnească.

El a spus: „La sfârșitul acestor două luni și jumătate, ne simțeam puțin mai apropiați decât dacă am fi fost într-o prietenie ocazională, așa că mi-am făcut bagajele și am condus 20 de ore pentru a ajunge la ușa ei. Am cerut permisiunea să o sărut și de atunci suntem împreună. Nu m-am gândit nici măcar un minut că se va întâmpla din nou. Nu m-am gândit niciodată că o să mă mai simt așa.  Sunt într-o relație incredibil de fericită”.

Sursa foto: Daily Mail, Instagram