Bodi se pregătește de însurătoare. Ca să nu-și piardă mâna și-a luat sac de box

Bodi se pregătește de însurătoare. Ca să nu-și piardă mâna și-a luat sac de box
Toată lumea știe că Alex Bodi obișnuia să meargă zilnic la sala de forță pentru a se antrena. Deseori distribuia pe rețelele sociale imagini la bustul gol, etalându-și mușchii bine lucrați. Aflat în arest la domiciliu a găsit cele mai inedite metode ca să se mențină în formă.

Alex Bodi se află în arest la domiciliu de la finele anului trecut, după judecătorii au decis eliberarea sa din închisoare, acolo unde afaceristul a stat pentru mai mult de 30 de zile. Chiar dacă nu are voie să meargă la sală, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu nu uită de sport.  Mai ales după ce a slăbit câteva kilograme în timpul arestului, omul de afaceri din Mediaș e preocupat să revină rapid în formă. Așa că a găsit metode inedite.

Bodi se află închis în vila sa din Tunari, o proprietate imensă cu piscină. Aici a primit diverse vizite, în perioada sărbătorilor. La el se află inclusiv logodnica, Daria Radionova, dar și fetițele lui din celelalte căsătorii. Cea mare, care trăiește în Spania, petrece acum vacanța la tatăl ei acasă.

Cum se antrenează Bodi

Aflat în arest la domiciliu, Bodi nu are voie să iasă la plimbare, și cu atât mai mult să meargă la sala de forță. Așa că a adus sala de forță la el acasă. Și-a cumpărat greutăți și se folosește de anturaj. Pentru abdomene și mușchii brațelor face flotări cu Daria Radionova și fiica sa în spate, așa cum Rețete și vedete a arătat deja, în timp ce pentru a-și tonifia restul corpului iese la alergat în curtea proprietății, în compania câinelui său, Kripto.

Afaceristul știe că trebuie să se mențină în formă, iar acum e foarte activ și pe rețelele sociale. El postează zilnic imagini noi, dar și clipuri video.

Unele dintre acestea îl surprind pe afacerist făcând sport, alergând sau trăgând de fiare, chiar din locuința sa. El și-a instalat chiar și un sac de box, ca să nu își iasă din mână.

Și iubita sa cea nouă, Daria Radionova,  se antrenează în compania afaceristului din Mediaș.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Iată adevărul despre „costumul buclucaș” în care s-a pozat logodnica lui Oțil

Recomandarile noastre