Brad Pitt și-a găsit pereche după ce a calculat: domnișoara are jumătatea vârstei lui

Brad Pitt și-a găsit pereche după ce a calculat: domnișoara are jumătatea vârstei lui
În ultimii ani, fostul soț al Angelinei Jolie nu a stat de unul singur. În timp ce despre ea nu se știe să fie într-o nouă relație, el a bifat întâlniri cu mai multe domnișoare sau doamne. Spunem asta pentru că, o vreme, a umblat cu un model căsătorit.

Dacă până acum relațiile lui Brad Pitt nu au mers, se pare că, până la urmă, matematica e cheia. Și, după ce a calculat intens, a găsit soluția pentru o relație de lungă durată: o iubită care are jumătatea vârstei lui. Noua femeie cu care se afișează Brad Pitt este fosta soție a lui Paul Wesley, celebrul actor cunoscut pentru rolul din „Jurnalele Vampirilor”. Evident, acesta nu se ridică la calibrul lui Pitt, iar Ines de Ramon a ales în cunoștință de cauză.  Noul cuplu a fost surprins împreună la un concert.

Brad Pitt și-a găsit pereche tânără

Duminică seara, Brad Pitt și Ines de Ramon au petrecut momente tandre împreună la un concert al lui Bono, în Los Angeles, unde au fost însoțiți de un alt cuplu soții Cindy Crawford și Rande Gerber.

După trei ani de căsnicie, Ines de Ramon s-a despărțit recent de actorul Paul Wesley. Cei doi sunt separați încă de la începutul anului, iar divorțul a devenit public în luna septembrie. Acesta a fost anunțat de un apropiat al fostului cuplu. Ines de Ramon, care a absolvit Universitatea din Geneva în 2013 și a lucrat anterior pentru Christie’s și bijutierul elvețian De Grisogono, s-a căsătorit cu Paul Wesley în 2019.

În septembrie, anul acesta, un apropiat al cuplului a spus presei că cei doi s-au separat de câteva luni. „Decizia a fost luată de comun acord și a avut loc acum cinci luni. Aceștia au nevoie de intimitate în aceste momente”, a declarat prietenul celor doi pentru revista People.

Cei doi au divorțuri la activ

Astfel, fostul soț al Angelinei Jolie, în vârstă de 58 de ani, a avut timp să o cucerească pe Ines de Ramon, în vârstă de 29 de ani. Fotografiile, care au fost făcute publice de Daily Mail, îi arată pe Brad Pitt, care purta un pulover gri și jeanși albaștri, pe care i-a asortat cu o pălărie maro, și pe Ramon, care purta un top alb decupat și o jachetă în carouri. Cei doi au râs împreună și s-au îmbrățișat în timpul concertului. Imaginile arată clar că cei doi se simt foarte bine unul în prezența celuilalt.

Pe de ală parte, Brad Pitt a fost căsătorit de două ori, inițial cu Jennifer Aniston din 2000 până în 2005, apoi cu Angelina Jolie din 2014 până în 2019. După separarea celor două vedete de la Hollywood a început probabil cel mai lung divorț din istorie, care nu s-a încheiat nici până azi. Recent, actorul a stârnit zvonuri despre o posibilă relație cu modelul Emily Ratajkowski.