Breaking news. Concediere șoc în televiziune! Prezenta una dintre cele mai dure emisiuni pe teme politice de la noi. „Nu știu ce va fi…”

Breaking news. Concediere șoc în televiziune! Prezenta una dintre cele mai dure emisiuni pe teme politice de la noi. „Nu știu ce va fi…”
Vestea cutremurătoare a zilei. Cunoscutul prezentator a fost anunțat de televiziune că nu va mai prezenta emisiunea sa, iar colaborarea s-a încheiat definitiv. Nimeni nu se aștepta ca acest jurnalist să dispară de pe sticlă.
„Dupa 5 ani, colaborarea mea cu Televiziunea Publica a ajuns la final!”, a anunțat Ionuț Cristache, moderatorul emisiunii România 9 de la TVR.
Prezentatorul a fost anunțat de către conducere că emisiunea a fost scoasă din grilă și colaborarea a încetat. Cu tristețe, Ionuț Cristache s-a adresat publicului prin intermediul rețelelor sociale.
„Va multumesc pentru mesajele, telefoanele, intrebarile, toate cate au venit in aceasta perioada! Nu o sa fiu patetic, nu o sa incep sa insir cifre, editii, momente, sa ma autoelogiez sau sa-mi fac autocritica! Ce a fost ati vazut! Despre ce nu s-a vazut, poate altadata! Raman cu satisfactia construirii unui brand, #Romania9, poate cea mai sincera, si, de ceva timp, cu siguranta cea mai curajosa emisiune de dezbatere! Nu am construit-o singur ci impreuna cu o mana de oameni carora le multumesc!
No photo description available.
Dar, in special, va multumesc dumneavoastra! O emisiune fara public nu are misiune si voi ati fost numerosi indiferent de ora, format sau context! Nu stiu ce va fi, nu stiu ce urmeaza, va tin la curent! Ma inclin!”, a transmis jurnalistul.
Emisiunea România 9 aborda teme din sfera politică și avea invitați grei, de la jurnaliști, la politicieni sau formatori de opinie din diverse domenii.

Cristache a mai fost implicat în scandaluri cu conducerea TVR și în vara anului trecut

După ce i-a fost mutată emisiunea din prime-time la ora 17.00, conducătorii televiziunii publice i-au dat o nouă lovitură: A fost scos cu emisiunea de pe post fără nicio explicaţie, susţine acesta. Cei din conducerea televiziunii publice au decis ca în locul emisiunii să difuzeze un film sud-coreean.
Ionuț Cristache a fost adesea acompaniat în cadrul emisiunii România 9 de maestrul Ion Cristoiu

„Din motive editoriale, straine de orice vointa personala, in seara aceasta nu am putut sa fiu in fata dumneavostra, sa va multumesc pentru aceasta calatorie minunata de aproape 5 ani in care am plecat impreuna! Ea nu se opreste!

Continuam impreuna si de la 17.00, de luni, 21 iunie, tot la Televiziunea Publica, oricat de tare s-au straduit unii si altii sa blocheze acest lucru! Nu o sa incep sa insir cifre, audiente, recorduri. Despre ele au vorbit , in aceste zile si saptamani, oameni de la care nu aveam nicio asteptare si au facut-o la modul profesionist si obiectiv. De la voi am o singura asteptare, sa ne fiti alaturi si de la 17.00! Atat cat va tine de noi, vom fi in direct si vom vorbi la fel de tare si la fel de raspicat in numele vostru! Pentru toti acesti ani #Romania9 va multumeste! #Tvr1”, a transmis la acel moment prezentatorul.

Recomandarile noastre