Brianna de 4 ani, a fost vedeta absolută la Next Star. Jurații au râs minute în șir

Brianna de 4 ani, a fost vedeta absolută la Next Star. Jurații au râs minute în șir
În prima ediție a sezonului 10 "Next Star", au fost copii care au cântat, au dansat, iar o fetiță a avut un număr senzațional de balet. Însă o fetiță de 4 ani a fost vedeta serii. I-a făcut pe jurați să râdă minute în șir.

A început un nou sezon Next Star, la Antena 1. Au venit mulți copii talentați. Juriul format din Loredana Groza, Ștefan Bănică Jr și Dorian Popa s-au distrat la fel de mult ca telespectatorii. Micuța Brianna a făcut ce a vrut cu ei.

Brianna de 4 ani, a fost vedeta absolută la Next Star

Next Star, prima ediție din sezonul 10. Brianna Fora, o fetiă de 4 ani, din Oradea a făcut show la Next Star. În culise, concurenții s-au bucurat de pupicii Briannei, ”i-a gugulit”. Fetița a cucerit rapid inima colegilor săi de competiție.

Fetița a pășit cu multă energie și curaj pe scena Next Star, iar jurații au rămas surprinși de apariția ei spectaculoasă. ”Intrarea ta este una dintre cele mai bune din ce am văzut eu până acum la Next Star”, i-a spus Ștefan Bănică.

Micuța a făcut senzație cu replicile sale, iar Dorian Popa s-a ales și cu o nouă poreclă, Dorian Popeye.

A ales să cânte piesa „Guguștiucul”, iar jurații și ceilalți concurenți au fost în eztaz și au cântat și ei refrenul. „Guguștiucul e mortal! A fost mai mult decât expresiv. Cum l-a jucat, textul… nu știu cine a scris textul”, a spus Loredana Groza.

Micuța i-a întrebat pe cei trei jurați dacă le-a plăcut momentul, iar reacțiile lor au fost unele pe măsura așteptărilor. Brianna Fora a reușit să îl aducă pe Ștefan Bănică pe scenă, alături de ea. Mai mult decât atât, i-a chemat pe scenă și pe ceilalți doi jurați, fiind prima concurentă care a reușit să aducă juriul pe scenă. Aceasta nu a plecat din platou până nu a primit un sărut din partea celor trei jurați și a prezentatorului.

„E senzațională! N-am crezut că o să existe așa moment pe scena Next Star, în viața vieților mele!”, a spus Dorian Popa.  Brianna Fora a primit 3 X DA și are posibilitatea de a se califica în Marea Finală.

Brianna, de 4 ani, făcut ce a vrut cu jurații Next Star

Amir merge direct în finală. Loredana a plâns

Amir Bălteanu, de 13 ani, a reușit să impresioneze cei trei jurați, dar și publicul. Băiatul a cântat la pian și a transmis un val de emoții celor de acasă. Loredana Groza a plâns pe toată durata piesei, când a înțeles că băiatul este nevăzător și cântă atât de bine la pian. Au fost momente emoționante, iar la final a fost ales de juriu pentru a merge direct în marea finală.

Întrebat despre ce ar face cu banii dacă ar câștiga Next Star, băiatul le-a oferit un răspuns emoționant. „Aș vrea să îmi cumpăr cel mai bun pian clasic”, a spus concurentul, înainte de a afla că el este finalistul serii.

Amir Bălteanu, de 13 ani, a reușit să impresioneze cei trei jurați care au decis să îl trimită direct în marea finală

Diego a venit cu un acordeon mai mare decât el

Un alt concurrent a surprins la Next Star. Diego Gruia (9 ani) a venit cu un acordeon mai mare decât el și a cântat muzică lăutărească. S-a născut în Spania, iar bunicul său i-a transmis pasiunea pentru acordeon. ”Cântă și în somn”, a spus tatăl băiatului.

Trupa de rock alternativ Blană Bombă a cântat o compoziţie proprie

Trupa de rock alternativ Blană Bombă este format din patru băieți, de 12 -14 ani. Pletoși și îmbrăcați ca adevărați rockeri, ei au avut atitudine și gesturi de mari vedete. Au cântat o compoziție proprie.


Dan Negru s-a înțeles cu boss-ii de la Antenă. Intră iar în emisiunea Next Star

Loredana a făcut un anunț mult așteptat de copii și părinți. Nu e legat de maneaua lui Costi Ioniță

Recomandarile noastre