Brigitte, la concurență cu Raluca Bădulescu. Am aflat pe ce-a dat banii! Exclusiv

Brigitte, la concurență cu Raluca Bădulescu. Am aflat pe ce-a dat banii! Exclusiv
Brigitte Pastamă a dat fuga la nașa, după ce a văzut și citit pe Rețete și vedete că Raluca Bădulescu, jurata de la „Bravo, ai stil!”, a fost la Studio Distriqt și și-a cumpărat ochelari Gucci. Nu s-a putut abține și a postat pe paginile ei de socializare fotografii de la shopingul de marți dimineață.

Se pare că lucrurile s-au liniștit între soții Pastramă, după ciocnirea aceea violentă din încăperea șaormăriei din București. Cel puțin așa lasă să se înțeleagă fotografiile arătate publicului  în seara de marți, 21 iulie. Și Birigitte și Florin Pastramă sunt tot un zâmbet, iar ea pare că și-a găsit rochia dorită.

EXCLUSIV

Fotografii din locația respectivă, în care apar soții Pastramă, a postat și avocata Lizeta Haralambie pe pagina ei de Facebook. Era și normal, deoarece ea este nașa de cununie a soților Pastramă, dar și reprezentanta în Constanța a Studio Distriqt, magazin deschis de Carmela și mama ei, Mihaela Cionca. Tot aici fusese în weekend și Raluca Bădulescu.

 

Am sunat-o pe Lizeta Haralambie ca să aflăm date despre vizita finei ei, Brigitte și, evident, să aflăm când au fost făcute fotografiile (pentru că puteau fi mai vechi!) și dacă mondena și-a cumpărat ceva de acolo. Ea fusese eliptică în postarea de pe Facebook: „La nașa în vizită”.

Ei bine, nașa Lizeta a fost deschisă și ne-a confirmat că Birgitte a fost marți dimineața la magazinul din Constanța. ”Da, finii mei m-au vizitat pentru că s-au întors în Constanța. Ei vor sta la mare pe perioada verii, pentru că au în Mamaia un apartament super. Birigitte s-a răsfățat probând mai multe rochii, dar la final i-a plăcut una care îi vine perfect și e superbă. Pe aceea din poză și-a cumpărat-o. I-am făcut și eu cadou un sacou care i-a plăcut teribil, că, deh, sunt nașa ei! Și lui Florin i-a placut tot ce și-a ales. Chiar m-am bucurat că m-au vizitat și că au spart și ei gheața la cumpărături de la Studio Distriqt. Nebuna mea prietenă Raluca Bădulescu… Am văzut ce ați scris despre ochelarii Gucci pe care și i-a luat… Și că ați pus poza de la mine de pe FB… Doar prețul ochelarilor era aproximativ corect”, a declarat Lizeta Haralambie pentru Rețete și vedete.

La rochia Brigittei ne-a spus ea prețul corect: 1.000 de lei, adică 10 milioane de lei vechi. Nu-i chiar foarte scumpă, după cum arată în poză!

Am întrebat-o și despre cum merg lucrurile între finii ei, Brigitte și Florin. Nu a vrut să ne dea relații, spunând că nu se bagă în discuții de genul ăsta, că e viața lor privată, dar că ei i s-au părut ok, după ce au petrecut câteva ore împreună.

”După ce am terminat la Distriqt, i-am invitat la masă. I-am dus la restaurantul Asado Steak House, acolo unde am fost și cu Raluca Bădulescu și cu Florin al ei. Nu numai că îmi place să mănânc acolo, dar am constatat că de câte ori mă duc, apoi îmi ies bine lucrurile, îmi merge bine – cum se spune. Știi, sunt superstițioasă”, ne-a mai spus Lizeta Haralambie.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre