Brigitte Pastramă, la închisoare. Ce s-a întâmplat cu focoasa brunetă

Brigitte Pastramă, la închisoare. Ce s-a întâmplat cu focoasa brunetă
După multe probleme pe care le-a întâmpinat de-a lungul vieții, Brigitte Pastramă e în sfârșit, fericită. Dar până să ajungă aici, vedeta a suferit enorm. Plus că a stat și în spatele gratiilor. Iată și motivul.

Când s-a îndrăgostit nebunește de afaceristul Octavian Sfăt, Brigitte Pastramă avea doar 23 de ani. O tânără plină de speranțe, care credea că acesta va fi bărbatul alături de care va merge mână în mână toată viața. Numai că omul vieții ei a făcut un atac de cord și a lăsat-o văduvă, cu un copil mic și o afacere pe care nu știa cum să o gestioneze. E vorba de două cluburi, un restaurant, un club și două case.

Doi ani în închisoare

De parcă lovitura pricinuită de pierderea acestuia nu i-ar fi fost de ajuns, Brigitte s-a trezit și condamnată într-un dosar de tâlhărie și lipsire de libertate a unui manager de club. Și a stat în spatele gratiilor, unde și-a ocupat timpul învățându-le pe colegele de celulă cum să facă aerobic și să-și mențină silueta. Știa absolut tot în acest domeniu, mai ales că era un model foarte bunoscut, ”Top Model România” și ”Top Model of the World”.

„M-am trezit în ghearele hienelor și consider că am fost o victimă a justiției”

Bruneta spune că problemele au început după ce a avut o altercație cu un gestionar care îi datora un milion și jumătate de euro. Au încercat persoane să o ajute să-și recupereze banii, dar s-a totul s-a sfârșit prin a fi acuzată de tâlhărie. Condamnată la trei ani de închisoare, a ispășit doar doi.

“Toată goana mea pe Pământ a fost să-mi ofer plăcere sufletească. Dar am trecut prin foarte multe momente în care viața mi-a fost departe de lux. Eram naivă, nu știam mai nimic despre afaceri. De aici mi s-au tras problemele. Am avut o altercație cu un gestionar care îmi datora o sumă imensă, un milion și jumătate de euro. M-am trezit în ghearele hienelor și consider că am fost o victimă a justiției”, a mărturisit în trecut Brigitte.

Din nou singură

După ce a fost eliberată, în anul 2006, bruneta l-a cunoscut pe Ovidiu Torj, iar din iubirea lor a venit pe lume Sara. Din cauza comportamentului violent al bărbatului, relația nu a mers și cei doi au luat-o pe drumuri separate. Brigitte a rămas în urma divorțului și singură și cu copil.

A treia căsătorie a avut-o cu Ilie Năstase, dar nici această relație nu i-a adus norocul, divorțul terminându-se cu scandal. A urmat o idilă cu omul de afaceri Cornel Oană, iar în final l-a cunoscut pe Florin Pastramă, alături de care trăiește o poveste de iubire cu suișuri și coborâșuri.

Recomandarile noastre