Brigitte și Florin Pastramă, scandal cu înjurături în plină stradă

Brigitte și Florin Pastramă, scandal cu înjurături în plină stradă
Anunțul momentului, de câteva zile, e că Brigitte și Florin Pastramă divorțează, de data asta chiar pe bune, după ce au încercat să-și salveze mariajul la biserică, mergând la sala de sport împreună, sau în  vacanță în Italia.

Dacă de Paști, când Brigitte și-a vizitat sora în Italia, Florin Pastramă părea cel mai îndrăgostit și atent soț, iată că lucrurile s-au transformat radical. Potrivit propriilor declarații, Brigitte susține viața alături de Florin Pastramă a fost o „mocirlă”. Cancan.ro a obținut imagini cu un scandal de proporții, în care se aud cuvinte foarte grele, petrecut în plină stradă, ziua în amiaza mare. Protagoniștii: Brigitte și Florin Pastramă. Ora: 14:30. Locația:   zona de Nord a Bucureștiului.

Scandalul e între un bărbat și o femeie și se desfășoară chiar pe stradă, fără nicio jenă. Cel care e violent în limbaj e bărbatul. Pastramă îi reproșează soției sale multe lucruri, extrem de violent. Brigitte este de-a dreptul speriată să nu fie luată la bătaie. Lângă Brigitte și Florin Pastramă se află un alt bărbat, care asistă la conflict.

Acesta din urmă pare gata să intervină în cazul în care lucrurile degenerează. Ar putea fi un bodyguard, cred jurnaliștii sursei citate. Florin Pastramă urlă către încă soția sa, Brigitte: „Vino-încoace! F***-ți morții mă-tii! Dar treci, ***, pe terasă! Băăă… Bă, treci încoace”.

Brigitte, la un pas să fie bătută pe stradă, posobil agresată în scara blocului

Imaginile au fost filmate dintr-o clădire de birouri din Floreasca. Oamenii se gândesc să sune la 112. Din imaginile primite de Cancan.ro se vede cum Florin Pastramă, pradă unei reale crize de nervi, e la un pas să o ia la palme pe soția sa. El încearcă să pună mâna pe Brigitte, însă este oprit de bărbatul care a asistat la întreaga scenă.

Într-un final, bruneta pare că reușește să se salveze, intrând într-o clădire. Florin Pastramă o urmează. După câteva zeci de secunde, Brigitte iese, toată răvășită, probabil agresată, și dispare cu mașina ei.

Așa cum vă amintiți, în seara zilei cu pricina, Brigitte a anunțat că divorțează de Florin Pastramă. „Am trăit trei ani în mocirlă, o să divorţăm la notar, nu avem de împărţi, m-am săturat să trăiesc în scandaluri care mi-au afectat imaginea publică”, a spus Brigitte  Pastramă, potrivit click.ro. de altfel, bruneta a recunoscut că bărbatul ei este violent. „Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie”, spunea Brigitte în urmă cu ceva timp.

Sursa foto: Cancan.ro