Au stat mult pe litoral, au dat o fugă și până la Paris, au petrecut ceva timp și prin București, ca să-și mai inspecteze șaormăria, iar acum i-am surprins din nou la mare.

EXCLUSIV

Între ei lucrurile par că sunt ok, că au uitat episoadele mai tumultoase și se distrează de mama focului. Așa arată fotografiile în care apar la Aqua Park, unde toți ochii erau ațintiți asupra lor. Brigitte și Pastramă al ei făceau spectacol încercând un fel de sport extrem pe luciul apei.

Ajutați și echipați de un instructor din parcul de distracții din Mamaia, Brigitte și Pastramă al ei s-au așezat într-o barcă, legați în chingi, și s-au lăsat purtați pe apă cu viteză și cu niște viraje de-ți sare inima în gât. Chiar dacă îl au lângă ei pe tânărul instructor, fețele lor nu par că sunt foarte relaxate și că senzația de teamă nu era prezentă.

Totuși, la sfârșitul cursei, soții Pastramă au coborât veseli pe ponton. Probabil și ușurați că scăpaseră cu bine din prima încercare a sportului extrem.

În curând, vedete permanente la Antena Stars

Nu vor mai sta mult la mare, fiindcă deja pregătirile pentru demararea reality-show-ului de la Antena Star, despre care v-am anunțat luna trecută, sunt pe ultima sută de metri. Deja spotul de promo pentru emisiune a fost făcut.


Așadar, familia Pastramă va avea propria emisiune de televiziune. Zilnică. Din informațiile noastre, producătorii de la Antena Stars au gândit-o ca un fel de la Kardashian și e posibil ca, prin ora de difuzare, să le facă concurență lui Viorel și Vulpiței.

Brigitte și soțul ei Florin Pastramă nu ar fi fost prima opțiune a postului Antena Stars dar, cu siguranță, sunt capabili să facă show deoarece s-au făcut și probe de către echipa din televiziune.  Sursele noastre spun că primele episoade promit să rupă orice audiență. Primul episod ar fi fost filmat la ziua fiicei lui Brigitte, la vila din Pipera, eveniment despre care Rețete și vedete a scris în exclusivitate, atunci când Sara a împlinit 12 ani. Iar la ziua ei, ca să o îmbrățișeze și să o vadă cum suflă în tort a venit și Robert, fiul rătăcitor. Și-a îmbrățișat și mama, iar aceasta a lăcrimat de bucurie.

Fotografia cu care Antonia a înnebunit internetul. E fenomenal cum și-a expus posteriorul

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp