Britney Spears a pozat goală complet și a publicat pozele pe net. Fanii o încurajează

Britney Spears a pozat goală complet și a publicat pozele pe net. Fanii o încurajează
În timp  ce pregătește nunta la care niciun membru al familiei nu este invitat, Britney Spears nu contenește să își șocheze fanii. Ultimele imagini ale artistei au devenit virale.

Nici nu aveau cum altfel, din moment ce Britney s-a fotografia întinsă, pe plajă, în pielea goală. De când a scăpat de sub tutela tatălui, Britney Spears este foarte activă pe contul de socializare și își ține fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei. De asemenea, ea postează tot felul de fotografii cu iubitul ei, antrenorul de fitness care se visează actor în roluri de super eroi, Sam Ashgari, cu care urmează să se căsătorească.

Sursele spun că ea se pregătește intens de nuntă, dar sub nici o formă nu dorește ca cineva din familia ei să vină la nuntă. De asemenea există informații că  Britney va încasa un cec de 15 milioane de dolari ca să își spună, public, povestea vieții, într-o carte, conform Page six.

Britney Spears nu renunță la inelul de logodnă nici când e complet dezbrăcată

Britney Spears poartă un inel cu un diamant mare și scump pe deget, ș i are grijă să îl arate în toate postările ei. Nici pe plajă, când e topless sau complet dezbrăcată, nu renunță la prețiosul inel de logodnă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Cântăreaţa Britney Spears şi-a anunţat logodna cu iubitul ei, Sam Asghari, la finele lunii septembrie, anul trecut. Vedeta muzicii pop, în vârstă de 39 de ani, a postat pe Instagram un scurt videoclip în care îşi arată inelul cu diamant de pe deget, însoţit de mesajul: „Nu-mi vine să cred!!!!!!”. Viitorul mire este în vârstă de 27 de ani.

Cum intervine Paris Hilton

Postările în care apare nud sunt însoțite de milioane de aprecieri și comentarii din partea fanilor. Printre aceștia, multe vedete și personalități publice. Paris Hilton ține aproape și are câte o replică pentru fiecare postare a blondinei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Bunăoară, la postarea în care Britney Spears a alăturat mai multe fotografii nud pe plajă, Paris Hilton i-a  comentat: „Sliving! 😍🔥🔥🔥🔥”.  Creat chiar de Paris Hilton, termenul „sliving” este un amestec între argoul pentru „a ucide” și „viață” (cea mai bună viață a ta). O persoană trăiește atunci când are un succes plin de farmec, își conștientizează propriile puteri și se împlinește – „o ucide” pe cont propriu, iubind fiecare minut din asta și arată bine în timp ce o face, explică Dictionary.com.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre