Britney Spears o aduce pe Jessica Simpson alături de soț, în intimitate

Britney Spears o aduce pe Jessica Simpson alături de soț, în intimitate
Din ce în ce mai des, după eliberarea de sub tutela tatălui, Britney Spears se dezbracă în public, spune lucruri ciudate, are mișcări care nu sunt chiar confortabile privirii.

Într-un video postat recent pe TikTok, vedeta dansează în cercuri, îmbrăcat-o într-un corp top și pantaloni foarte scurți, cu abdomenul la vedere. Se aude cum respiră sacadat în timp ce nu contenește să se învârstă.

Pe instagram, vedeta continuă șirul distracțiilor. E din nou pe iaht, alături de soțul ei, într-un paradis tropical. Britney Spears îi stă în brațe partenerului și-i face propuneri legate de o altă vedetă, spre plăcerea acestuia, după cum mărturisește blondina. După care se pune pe dansat,  trăgând, în jos, de bikini verzui pe care-i poartă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

Nu ar fi fost prima dată când s-ar fi prezentat complet în costumul Evei pe internet. „Este literalmente incredibil aici … făcând ca @jessicasimpson cu ochelarii mei mari și surprinzându-mi soțul cu recuzita 😏 !!!! Așa cum majoritatea oamenilor spun pe Instagram … sooo goood 🙄🙌🏻🙌🏻🙌🏻 !!!!”, a scris Britney Spears într-o postare de acum câteva ore.

Nuntă ca în povești, cu toate vedetele adunate

Amintim că în luna iunie, Britney Spears s-a căsătorit cu Sam Asghari și a avut o nuntă ca în povești. Pentru a avea parte de liniștea, artista nu și-a chemat familia la eveniment.

„Am fost foarte emoționată toată dimineața, dar la ora 2:00 PM mi-am dat seama… ne căsătorim! Am avut un atac de panică și după mi am revenit. Wow! La naiba! Am făcut-o și pe asta! Ne-am căsătorit. Doamne! A fost cea mai spectaculoasă zi. Echipa care ne-a transformat casa într-un adevărat castel de vis a fost fantastică. Ceremonia a fost un vis frumos, iar petrecerea a fost și mai și.

Atât de mulți oameni incredibili au venit la nunta noastră, iar eu sunt încă în stare de șoc. Drew Barrymore, femeia de care îmi place și Selena Gomez, care e mult mai frumoasă în persoană, dacă așa ceva e posibil. Amândouă au venit. Am rămas fără cuvinte. Am sărutat-o din nou pe Madonna și apoi am dansat toată noaptea cu Paris Hilton”, a declarat Britney, pe rețelele de socializare.

Sursa foto / video: Instagram, TikTok