Brooklyn Beckham și Nicola Peltz și-au declarat iubirea veșnică, imprimând-o pe piele. Cât de mândru este fiul lui Beckham

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz și-au declarat iubirea veșnică, imprimând-o pe piele. Cât de mândru este fiul lui Beckham
Brooklyn Beckham și logodnica lui Nicola Peltz și-au consolidat dragostea. Cei doi și-au făcut tatuaje asortate, pentru a-și declara iubirea.

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz și-au declarat iubirea veșnică, imprimând-o pe piele. Fiul cel mare al lui David și Victoria Beckham, în vârstă de 22 de ani, este în prezent logodit cu actrița în vârstă de de 26 de ani.

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz urmează să se căsătorească, probabil la finalul pandemiei. Brooklyn i-a propus iubitei sale să îi fie alături pentru tot restul vieții, în iulie anul trecut.

Ce simbol și-au tatual Brooklyn Beckham și Nicola Peltz

Tatuajele pe care cei doi și le-au făcut au fost inspirate de o imagine imortalizată de Brooklyn, cu ceva timp în urmă. Tânărul artist a făcut fotografia pe platourile filmului de debut ca regizor al Nicolei, numit „Lola James”.

Nicola a distribuit un videoclip pe Instagram Stories, în care Brooklyn apare tatuat. Fiul lui Beckham și-a imprimat un desen cu fluture, pe brațul său deja acoperit cu alte opere. Frumoasa actriță a scris mândră pe Instagram: „@brooklynbeckham a făcut cea mai frumoasă poză a unui fluture pe platou și acum aceasta”.

Nicola Peltz a postat ulterior un selfie al propriului tatuaj cu fluturele asortat cu cel al logodnicului său. Tânăra și-a bătut simbolul în cerneală pe gât.

Nicola Peltz regizează primul ei film

Ea distribuit, de asemenea, imagini cu distribuția filmului pe care îl co-regizează și în care are și un rol. Nicola este extrem de mândră de ceea ce a realizat alături de întreaga echipă a filmului „Lola James”.

„Atât de recunoscătoare sunt familiei mele din platou pentru că a adus-o la viață pe Lola. Cei mai talentați și pasionați actori și cea mai talentată și pasionată echipă. Sunt recunoscătoare pentru totdeauna”, a scris Nicola Peltz pe Instagram.

În unele imagini postate de Nicola se afla și logodnicul ei. Brooklyn apare pe platou, admirând atmosfera oferită de distribuție și echipă. Complimentând-o pe partenera sa de viață, tânărul a comentat postarea: „Deci sunt mândru de tine”.

La începutul acestei săptămâni, Nicola a dezvăluit mai multe detalii despre proiect. Ea va avea și rolul actriței Virginia Madsen: „Am scris acest scenariu acum trei ani și tocmai l-am încheiat astăzi. Voi fi pentru totdeauna recunoscătoare tuturor celor care au lucrat la acest film cu dragoste.

Sunt atât de norocoasă că am ajuns să îmi aduc povestea la viață. Toți cei din distribuție și toți membrii echipei au fost dincolo de talentați, pasionați și muncitori! Vă iubesc pe toți mai mult decât veți ști vreodată”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @brooklynbeckham

Cât de mândru este fiul lui Beckham de logodnica sa

Brooklyn și-a arătat susținerea față de logodnica sa. Fiul lui Beckham postat pe propria sa pagină de Instagram laudele pentru Nicola. Alături de două fotografii cu Nicola din platou el a scris: „Sunt atât de mândru de tine și aștept cu nerăbdare să văd acest proiect. Ești cea mai talentată persoană și sunt atât de fericit că visul tău se împlinește.

Ți-ai scos boom-ul din tine pentru a crea un film uimitor și o piesă de artă fascinantă. Sunt atât de norocos că am făcut parte din el și am întâlnit distribuția uimitoare și echipa. Abia aștept să văd cel mai uimitor film, Lola James”.

Încă un bebeluș născut cu sânge albastru. Este al treilea prinț al familiei